- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- BigBrother Favorit?
Haide glasuvaite, za da vidim koi e lubimeca na foruma![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Zeineb :P
Izpusnah Gro6i! Koito go haresva da pi6e, za6toto anketata ne moga da q promenq...sorry![]()
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Стойка ми беше любимкаЗа жалост вече я няма
Иначе беше много готина.Зайнеб същоми харесва, но ... Найден не беше за изхвърляне ама мноу глупости правеше
![]()
Първо се кефех на Стойка...после и Здравко ми харесваше и като бяха двамата номинирани не исках никой да напуска къщата...след като Пипирудата излезе...си остава Здравко....иначе ме кефят и Док и Джани и Зейнеб)
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
Ами естествено ,че Зарето!! :P
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
niden mnoo qsno, ama ot kakto izleze ve4e mi e super tupo... taq ludata praveshe malko shou ama i tq si trugna![]()
Естествено варненката Зара![]()
Go, Go, Go Зара![]()
![]()
![]()
Здравко неведнъж доказа, че може да се справя сам в живота. Всички други в къщата са готованци и мързеливци. Доктора също "става" и то по простата причина, че е нормален млад човек с професия и бъдеще. Незнам откъде избраха другите участници в къщата. Направо ме е срам да се нарека сънародник с тях.Колкото до Зара, на първо място огрооомната й челюст, с която прилича на бобър...тя не е виновна за това, но незнам защо всички я мисилите за красива?
Второ, как не са я научили на нищо полезно родителите й. Ако имах дъщеря като нея сериозно бих се запитал: Къде сбърках?
![]()
Naiden super mnogo me kefeshe.Toi e super sladur i Zara i shtestlivka.Verno,che praveshe mnogo prostotii obache toq chovek ne beshe otishal za parite,zashtoto ako e otishal za parite nqmashe da se darji taka.+tva toi pokaza che zaedno s ludoriqta my moje da bade i mnogo dobar i nejen!!!Mnogo jalko,che go izgoniha ne trqbvashe da stava taka,shtoto s Zara sa mnogo sladki!Doktorcheto me kefi sega ot kushtata shtoto e mnogo "NAD" drugite!I Zara sashto mi haresva.
NaI-DobritE I KraSiVi NeShta Na SveTa Ne MogaT Da BaDaT ViDqNi,NiTo DoKoSnaTi...Te Se UseShTaT V SaRcETo!
KoGaTo Se KaSaE Za ChyVsTvA NqMa OBqSnEnIq,A SaMo PoStApKi..
ANEGELE OBICHAM TE!!!
ve4e si nqmam favorit,nikoi ne me kefi!!!
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
От тези, които сега участват- Тишо![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
Stoika Rulira be![]()
Keep smilin'
Макар че не гледам много Биг Брадър май най-ми харесваше Найден![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
[b]nai-se kefq na zdravko(za6toto mi se pada nqkakav rodnina) i na doktora,za6toto e mnooo gotin i umen,a sa6to i dimi e mnogo qk!
No MaN, No CrY!!!
\m/
ned i gro, a mel super mnogo me drazne6e
SAMO NAIDEN I GRO6I!samo te praveha 6ou
naiden i zdravko![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Найден Гроши Стойка и Димитър само правиха шоуто.Те са дъ бест!!!![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
Гроши може би най си ме кефеше ! Иначе... като външност наистина Силвия-Александра си е най-хубавичката![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
kude e Gro6i be toi e moq fovorit
: AMG Corporation
::
Mi zabravih goПървоначално написано от AMG-to
Zatova iskam vseki, koito e za nego da pi6e mnenie, za6toto anketata nqma kak da q promenq
![]()
No kato gledam mnogo hora ima, koito sa poso4ili ne samo 1 favorit v mneniqta si
Celta mi be6e da vidq koi sa nai-haresvani, no kato gledam i Gro6i e iz favoritite, taka 4e spoko, ne sam go prenebregnala
![]()
На мен най-симпатичен ми беше и все още ми е Димитър.Харесвам хора като него - хора със собствено мнение,което не се страхуват да изразят.Също така в него ми харесва,че е естесвен,не играе роля,а е самия себе си!![]()
Nqma6 li si druga rabota???Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!