- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ako moje da mi otgovorite samo...
sega... purvo 6te vi pomolq da ne mi se smeete na vuprosite koito 6te vi zadam no prosto nqma koi drug da pitam za teq ne6ta prosto iskam da znam kakvo e tva seks i za6to vsi4ki govorqt samo za nego a az ni6to neznam
хахахах вече големи майтапи измислят...
ама ти сериозно ли?
Сексът принципно е влизане на пенис във вагина. Обаче не вярвам да знаеш какво е вагина.
misli6 li 4e bih se maitapila s tova... imam 4uvstvoto 4e nikoi nikoga nqma da mi kaje kakvo e tova. ne moje li prosto da mi otgovorite vmesto da mi se podigravate
emi... neznam
След като не знаеш какво имаш между краката си, няма как някой да ти обясни какво е секс! Не занимавай хората с малоумието си!
а, душичке златна... само едно въпросче и обещавам да ти обясня. на колко годинки си?
а мислиш ли, че знае какво е пенис?Първоначално написано от `Death`Whore`
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Ами моето момиче ти на детска градинка тръгна ли вече?
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
секс е това което мама и тате правят след като те пратят на детската градинаПървоначално написано от neznam_9
А откога незнанието е малоумие??? Нима ти, голямата разбирачка, смяташ че си нещо повече от другите само заради годините си? Не си ли си помисляла че не трябва да се сравняваш с по-малки от теб? Просто ставаш жалка. Да не говорим че в ситуацията ти си малоумната, по простата причина, че не можеш да различиш истината от измамата, в случая не можеш да познаеш бъзика. А до мнението ти, с риск да се повторя, ще ти кажа че незнанието не е порок, а и на теб сигурно някога някой ти е казал "какво имаш между краката си". Никой не се е родил научен, не вярвам ти да си единственото изключение. Затова, ако обичаш, просто не коментирай, когато не разбираш какво става и не можеш да реагираш съответно ситуациите, в които се оказваш.
Довиждане
Затапиха ме. Какъв ужас.
Ей ироничната принцеска пак се обади. Много си важна нещо. Мани ти, направо вие, "отворените" много ме кефите.Първоначално написано от `Death`Whore`
А ти пускаш тема и се занимаваш с такива като мен само за да докажеш, че си нещо повече от другите.
ама моля ти се! сега какво ще правим... neznam_9 ни се обиди... леле, особено на тебе `Death`Whore`... ужас... живота се свърши. и само едно въпросче, към скъпата ни гостенка, дето така умничко се бъзика - защо, по дяволите, скъпа, пускаш такива шибани теми?
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Пуснах тема тук, само за да си докажа че в тоя форум не сте толкова зле. Ама май сте...Първоначално написано от `Death`Whore`
Иста,
отговорих на въпроса ти с предишното мнение.
Абе наистина много яко ги затапиС употребяване на интелигентни думи, и перфектен правопис мисля, че свърши добра работа
Иначе това, не е трудно да се направи и всеки, който учи по-усилено български език може да напише подобно нещо. Обаче много съобразително първото мнение го написа с лош правопис точно като малко дете. "Малко" тъпа тема, но пак стана много добре
Евала!
А ти се постарай да постигнеш същото. Запетаите ти куцат доста сериозно.![]()
ei neznam_9 mn me kefi6mn qko gi zatapi .. pravo za temata \
/
Az sum na 16 ... momi4eto koeto pi6e tvurdi 4e e po malko nz kolko ma polzva takiva dumi det sigurni na 25 nqma da polzvam a i e dosta dobre s pravopisa ...
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
имаш ли 7години и кой те пусна в този раздел следкато ги нямаш
Не разбрахте ли, че това е базик от нейна страна ??
хахахха `Death`Whore`
май те нахраниха
Свикнала съм. Какво се радвате. Няма да умра от това.
Първоначално написано от neznam_9
Като гледам какви са идиоти в тоя форум поне да получиш едно правилно мнение.
Да започнем с биологията
И мъжа и жената си имат полови орган-на мъжа е пениса а на жената вагината (тази дупка от която пикаеш).
Когато трябва да се прави секс пенисът на мъжа се пълни с кръв и става голям и твърд, а влагалището на жената се овлажнява. Тогава (Ползвайте презервативи) мъжкия пенис влиза във влагалището на жената и ако си момиче то то момчето си знае работата и се оставяш.
А ве на кратко ще го вкарва и изкарва от теб докато ти омираш от удоволствие. Важното е че при първия път във вагината настъпват промени- има една ципа която се нарича девствена ципа и когато мъжкия пенис влезе тя се скъсва малко и потича малко кръв. Другото което може да се очаква е болката. Но кажи на партньора си че ти е за първи път и той ще бъде по-внимателен
Приятно ебане !!!!
Цаках си рега![]()
![]()
![]()