.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    neznam_9
    Guest

ako moje da mi otgovorite samo...

sega... purvo 6te vi pomolq da ne mi se smeete na vuprosite koito 6te vi zadam no prosto nqma koi drug da pitam za teq ne6ta prosto iskam da znam kakvo e tva seks i za6to vsi4ki govorqt samo za nego a az ni6to neznam

Голям фен
    Град
    Варна
    хахахах вече големи майтапи измислят...

ама ти сериозно ли?

Мега фен
    Сексът принципно е влизане на пенис във вагина. Обаче не вярвам да знаеш какво е вагина.

neznam_9
    Guest
    misli6 li 4e bih se maitapila s tova... imam 4uvstvoto 4e nikoi nikoga nqma da mi kaje kakvo e tova. ne moje li prosto da mi otgovorite vmesto da mi se podigravate

neznam_9
    Guest
    emi... neznam

Мега фен
    След като не знаеш какво имаш между краката си, няма как някой да ти обясни какво е секс! Не занимавай хората с малоумието си!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    а, душичке златна... само едно въпросче и обещавам да ти обясня. на колко годинки си?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Сексът принципно е влизане на пенис във вагина. Обаче не вярвам да знаеш какво е вагина.
    а мислиш ли, че знае какво е пенис?
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Ами моето момиче ти на детска градинка тръгна ли вече?
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

Повече от фен

Re: ako moje da mi otgovorite samo...

Цитирай Първоначално написано от neznam_9
    sega... purvo 6te vi pomolq da ne mi se smeete na vuprosite koito 6te vi zadam no prosto nqma koi drug da pitam za teq ne6ta prosto iskam da znam kakvo e tva seks i za6to vsi4ki govorqt samo za nego a az ni6to neznam
    секс е това което мама и тате правят след като те пратят на детската градина

neznam_9
    Guest
    А откога незнанието е малоумие??? Нима ти, голямата разбирачка, смяташ че си нещо повече от другите само заради годините си? Не си ли си помисляла че не трябва да се сравняваш с по-малки от теб? Просто ставаш жалка. Да не говорим че в ситуацията ти си малоумната, по простата причина, че не можеш да различиш истината от измамата, в случая не можеш да познаеш бъзика. А до мнението ти, с риск да се повторя, ще ти кажа че незнанието не е порок, а и на теб сигурно някога някой ти е казал "какво имаш между краката си". Никой не се е родил научен, не вярвам ти да си единственото изключение. Затова, ако обичаш, просто не коментирай, когато не разбираш какво става и не можеш да реагираш съответно ситуациите, в които се оказваш.
    Довиждане

Мега фен
    Затапиха ме. Какъв ужас.

Guest
    Затапиха ме. Какъв ужас.
    Ей ироничната принцеска пак се обади. Много си важна нещо. Мани ти, направо вие, "отворените" много ме кефите.

Мега фен
    А ти пускаш тема и се занимаваш с такива като мен само за да докажеш, че си нещо повече от другите.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    ама моля ти се! сега какво ще правим... neznam_9 ни се обиди... леле, особено на тебе `Death`Whore`... ужас... живота се свърши. и само едно въпросче, към скъпата ни гостенка, дето така умничко се бъзика - защо, по дяволите, скъпа, пускаш такива шибани теми?
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Guest
    А ти пускаш тема и се занимаваш с такива като мен само за да докажеш, че си нещо повече от другите.
    Пуснах тема тук, само за да си докажа че в тоя форум не сте толкова зле. Ама май сте...

Guest
    Иста,
    отговорих на въпроса ти с предишното мнение.

Guest
    Абе наистина много яко ги затапи С употребяване на интелигентни думи, и перфектен правопис мисля, че свърши добра работа Иначе това, не е трудно да се направи и всеки, който учи по-усилено български език може да напише подобно нещо. Обаче много съобразително първото мнение го написа с лош правопис точно като малко дете. "Малко" тъпа тема, но пак стана много добре Евала!

Мега фен
    А ти се постарай да постигнеш същото. Запетаите ти куцат доста сериозно.

bebencetoo
    Guest
    ei neznam_9 mn me kefi6 mn qko gi zatapi .. pravo za temata \/

Повече от фен
    Az sum na 16 ... momi4eto koeto pi6e tvurdi 4e e po malko nz kolko ma polzva takiva dumi det sigurni na 25 nqma da polzvam a i e dosta dobre s pravopisa ...
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Guest
    имаш ли 7години и кой те пусна в този раздел следкато ги нямаш

Не разбрахте ли, че това е базик от нейна страна ??

Guest
    хахахха `Death`Whore`
    май те нахраниха

Мега фен
    Свикнала съм. Какво се радвате. Няма да умра от това.

Умнияя
    Guest

Re: ako moje da mi otgovorite samo...

Цитирай Първоначално написано от neznam_9

Като гледам какви са идиоти в тоя форум поне да получиш едно правилно мнение.

Да започнем с биологията
    И мъжа и жената си имат полови орган-на мъжа е пениса а на жената вагината (тази дупка от която пикаеш).
    Когато трябва да се прави секс пенисът на мъжа се пълни с кръв и става голям и твърд, а влагалището на жената се овлажнява. Тогава (Ползвайте презервативи) мъжкия пенис влиза във влагалището на жената и ако си момиче то то момчето си знае работата и се оставяш.
    А ве на кратко ще го вкарва и изкарва от теб докато ти омираш от удоволствие. Важното е че при първия път във вагината настъпват промени- има една ципа която се нарича девствена ципа и когато мъжкия пенис влезе тя се скъсва малко и потича малко кръв. Другото което може да се очаква е болката. Но кажи на партньора си че ти е за първи път и той ще бъде по-внимателен
    Приятно ебане !!!!

Цаках си рега

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си