.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: Toi NE me obarva..

ChiHuaHua
    Guest

Toi NE me obarva..

mi na4i hodim ot 3 meseca i polovina, i toi e svqstno mom4e, az sym na 15 a toi e na 16..eto go i problema..Mi toi ne me e opipal nito vednyj..e ,tam vednyj me be6e hvanal za zadnika dokat bqhme na same , ama mai be6e po slu4ainost ...e kak da go nakram da po4ne da pipa tuk tam..momi4eta vie ste..?
    I mom4etata ako mogat da mi otgovarqt..
    p.s. moje vyprosyt mi da e prost ama po dobre da ne vi se slu4va..

Фен
    Град
    az sum ot Venera, vsi4ki ot Mars sa mi kaneni na gosti!

-

A mi az kogato iskah moq da me opipva i da me dokosva tam kadeto iskam prosto go aleh i az tam! posle mu hva6tah racete i nejno gi pluzgah po tqloto mi:")) prosto az diktuvah pravilata!

Град
    С.о.ф.и.я
    добре бе мацка, той ли е единственото момче около теб ?!?! детски работи...

Град
    Sofia
    Mi hvani rucete mu i gi sloji tam, kadeto iska6 da pipa...mnogo 6te mu haresa, povqrvai mi..
    Живей днес по-добре от вчера, защото може да няма утре!

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    hvani my rucete i gi dopri do gurdite si ,,posle si igrai s rukata my i taka shte vidi 4e e hybavo
    : AMG Corporation ::

mila razbiram kvo ti e i az bqh v sa6toto polojenie ama pri men be6e o6te po tragi4no.ama sq ama da obqsnqvam.mi 4esno kazano ni6ty ne napraih tragnah s drug koito be6e palna protivopolojnost na nego.hodim ot 1 sedmica a toi iska sex.4esno kazano i tva ne e mn hubavo.zatva 4e nedei da barza6 opitai se da go nakara6 da se otpusne za6toto spored men tva si4ko e ot sram ot tva 4e nz kak 6te reagira6.aide kasmet mila dano se opravite.ako ne ne e samo toi de.

Град
    Пред компа, под щангата и над дъмбела
    А ти хубава ли си, че да иска да те бара, миеш ли се редовно, има ликво да пипа. Не ми трийте въпроса - съвсем сериозен е !
    "This is the end my beautiful friend
    this is the end my ONLY friend...
    ...all the children are insane."

Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    Цитирай Първоначално написано от dj Javor 'crazy-idiot'
    А ти хубава ли си, че да иска да те бара, миеш ли се редовно, има ликво да пипа. Не ми трийте въпроса - съвсем сериозен е !
    tyka i az sum suglasen
    : AMG Corporation ::

ami za da iskash da te pipa ... mi pipai i ti be mome...

hvani go za pishtova za nachalo ... puk to shte si pokaje ... moje momcheto da e homo-takladjia ... znae li chovek v nashi dni

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ти го хвани за патката пък после виж дали ще си държи ръцете настрани

Цитирай Първоначално написано от dj Javor 'crazy-idiot'
    Кво му е сериозното, по-тъп въпрос скоро не бях виждала из форума!
    Ми сигурно му харесва, щом е с нея, да не го държи на сила момичето до себе си? Мислете преди да пишете глупости!
    По темата- другите момичета са ти отговорили на въпроса.

Ti sama po4ni da go obarva6 kato ste sani4ki i toi sam 6te po4ne sa6to da go pravi
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    O spoko, moq e su6tiq. Samo 4e toi e na 22, a az na 17 i xodim ot 2 sedmici. Ama ve4e vze da se pootpuska 6tot az go predrazpolagam v smisul ne6to kato tova koeto kaza BABY_SEXY_GIRL.
    Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}

Някойси
    Guest
    Сигурно се срамува. Заедно сте от достатъчно много време, за да не се притеснявате да си говорите. Попитай го какво му харесва на него и му кажи какво ти харесва на теб.

Pritesnqva se i 6te ti kaja za6to
    Toi si vika "ABe sega, ako q pipna moje tq da ne iskam i da mi se obidi, moje da ti pomisli 4e iskam samo sex..."
    Qvno mom4eto iska si4ko da e perfektno i mnogo vnimava da ne te nasili po nqkakav na4in.
    "Освен глупостите в главата си имам само едно нещо.....и това си ТИ!"
    П.С Моля за извинение, ако засегна някой с изказване, но всеки има право на мнение все пак, а ако нещо не ви изнася пращаите ЛС, за да се разберем и да няма неяснотии,Благодаря !

Фен
    Град
    Na zEmQta
    Цитирай Първоначално написано от _BOBI_
    Pritesnqva se i 6te ti kaja za6to
    Toi si vika "ABe sega, ako q pipna moje tq da ne iskam i da mi se obidi, moje da ti pomisli 4e iskam samo sex..."
    Qvno mom4eto iska si4ko da e perfektno i mnogo vnimava da ne te nasili po nqkakav na4in.
    saglasna sam ,ne 4e poznavam mnogo majkata psihika de,noo...ina4e savetite na drugite momi4eta sa mnogo dobri,deistvai
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

miskin Syglasen sym s teb.Shto se otnasq do nepipashtoto momche te drugite kazaha ili e sramejliv ili iskas sichko da e pirfekno nai-dobre si pogovori s nego ili zapochni ti da go obarvash,ama ne kakto kazah napravo za pishtova ami malko po zaobikolko i chak togava tam.Shto mene ako me hvane momiche napravo tam i mi stava qsno kakvo iska :}}}

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Mi kaji mu "Obarvai me be prostak" Ry4ni go malko v rebrata s lakyt i mu kaji 4e taka ne e interesno.... kfo e tfa mom4e fe ujas
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Eternal^^
    Guest
    mi na4i mnogo lesno..dokat ste na syme i ti mu premesti rykata bavno na dupeto si, ili tam kydeto iska, pyk toi moje da si pomisli 4e e bilo slu4ainost i ako si drypne rykata povtori sy6toto dvijenie i togava ve4e nqma na4in da si pomisli 4e e bilo slu4aino...pyk ko ne6te mu kaji prosoto 4e iska6 da te "pipa tuk tam" i tolkoz

Според мен или е изключително срамежлив или е доста предпазлив. Аз преди доста време също така се страхувах да пипна тук-там на своя воля. Не заради това че ме е срам ами заради това че "утре" това момиче може и да не иска да ме види дори. Зависи от момичето все пак... Можеш да го предразположиш сама за това. Има два начина - или ти да започнеш да го опипваш или пък направо да му хванеш ръцете и да ги поставиш там където искаш. Сигурен съм че на него ще му стане много яко. Успех!
    Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P

Guest
    e kak pyk nqma da si podyrjam higienata be, vie 4uvate li s
    THX na alee det mi kazah ko da praq i m eposyvetvaha
    I si mislq 4e imam strahotno tqlo, koeto toi moje da obarva s udovolostvie

Struva mi se che si niakoia deto e skarana sus sapuna ... i to ot malka

Фен
    Град
    На 1 м. от гъза на географията
    А е ... мое момчето да го е срам ... Затва кажи му да се отпусне ..да не е толко срамежлив ... дано вземе да се пооправи ...
    Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men

Фен
    Град
    Varna
    той не иска да те изпусне и да го помислиш за някой перверзник дет иска само секс, така чееее ти си на ход да не ти дреме просто му сложи ръцете върху цицата си даречем, а ако земе да се дръпне може да си помисли че си се объркала и затва дай отново. Гарантирам че ще му хареса ..... много ......
    YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!

hahahah HAHAHA tozi pi4 niakav palen bastun be !!! 3 meseca i da ne pipa .. aide , havni go za kura i shte te hvane za cicit i shte ti raz4ekne putkata !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си