- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Help meeee!!
Zdraveite hora i hori4ki!Imam edin vupros kum prosvetenite!!Na4i kogato se vazbudq i to mnogo prez opredeleni intervali ot penisa mi zapo4va da izlizva nqkakva stranna prozra4na te4nost!Nqkoi znae li kakvo predstavlqva tq???
Sperma naprimer
Keep smilin'
По това, че казваш, че течността е прозрачна съдя, че не става дума за сперма точно. Сперматозоидите по принцип плуват в една течност, която им позволява да се придвижват по-лесно и осигурява благоприятна среда за живота им. Когато се възбудиш хормоните, които командва мозъка ти стимулират производството на тази течност, защото се "очаква" да има е еякулация, т.е. тялото започва да се подготвя за нея. Не помня точно как се казваше тази течност, но важното е, че тя е течната среда, в която "плуват" сперамтозоидите. Те придават белия цвят на смермата, иначе течността е прозрачна. В нея могат да се съдържат малко количество спераматозоиди ( но малко) и е нормално да излиза и преди еякулацията.Така е до колкото знам аз.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
смазка бе![]()
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
emi....niamam penis...ne moga da ti otgovoria!sorry
Moderated by ^npocTo^a3^f^
II.Задължения на потребителите
10.Да НЕ публикуват мнения, които с нищо не помагат на потребителя,
пуснал темата ("neznam", "taka e", "ne moga da ti pomogna", "ne se
seshtam" и др.)
V.Санкции при нарушения на потребителите
1.Нарушения от ПЪРВА СТЕПЕН - санкционират се с предупреждение при
системно неспазване на точки 1,6,7,9,10 от раздел "Задължения на
потребителите"
4ela sam, 4e e veroqtno 2-3 %Първоначално написано от suzanna
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
a sa de! moje da e vischko..![]()
Искаш ли да узнаеш, колко те обичам? Умножи чувствата ми по безкрайността, отведи ги до дълбините на вечността и ще добиеш бегла представа!!!
Обичам Гени!!
--=Г-е-о-р-г-и=--
Тая течност сигурно е това дето каза Josefinne а за гафовете има вероятност да станат при хора които опитват да правят секс без противозачатъчни и си мислят че ако си изкарат пениса преди да са се изхварлили момичето няма да забременее ама тая течност за която става дума както каза Josefinne садържа сперматозоиди и вероятността момичето да забременее е голяма![]()
Vinagi se u4udvam kolko to4ni i kompetentni otgovori dava6Първоначално написано от Josefinne
znae6 dosta...po4ti kolkoto men :P
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
silikon
: AMG Corporation
::
tva e znak 4e napulno si gotov za sex i iska6 kolkoto se moje po skoro da go napravi6!a s taq te4nost mn da vnimava6 da ne stane FALL i vinagi polzvai prezervativ![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Първоначално написано от ????
ajajajajajaahahahahahaha ae tez patkani kat po4nat da sa praqt na nenormalni mn sa mi sme6ni eto zatova trq sa zabrani anonimni da pi6at v taz tema
Jarhead☻ bokluk smrudel
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
tazi te4nost e taka nare4enata smaska! kakto jenata se ovlajnqva kogato se vuzbudi taka i muja se ovlajnqva! to4no tova e tazi te4nost koqto opisva6! edna ot celite i e da podpomogne po lesnoto vlizane na penisa vuv vlagali6teto!
black cat or white cat,that is the question!!!
Abe pukai tam...kvo kato onaq rabota ti e defektna..ti nali si obraten MYXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAAAAA
ama ti naistina si syper tupichuk...Isvinqvai ama prochetoh samo 2 tofi komentara nqha syper TUPI...kato teb !Huan_Pablo Пуснато на: 25.02.6 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Abe pukai tam...kvo kato onaq rabota ti e defektna..ti nali si obraten MYXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAAAAA
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Първоначално написано от sexy_macka
Kvo svirka da ne mi pravish sega...aide molq ti se..