- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Новата Мис Свят- Перу
Какво ще кажете за новата Мис Свят?
Кой искахте да спечели?
На мен лично ми харесва и беше една от фаворитките ми- особено от последните 5, тя беше най-хубавата. Иначе ми харесаха и претенденткиге от Унгария, Швеция, Германия, Австралия, Уелс, Китай, Белия...
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
Mi sladka be6e, ne go gledah vnimatelno konkursa, samo me e iad 4e Bulgaria otnovo se izloji s onaia Gera!![]()
na men li4no mnogo mi haresva mis peru .krasiva e i ima izlu4vane,koeto spored men e mnogo vajno.ina4e i mis usa mi haresa,sladka be6e,no mis peru si e super spored men!![]()
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
Мен не ми харесаНа мен повече ми хареса Мис Сащ беше няква адски чаровна имаше много хубава усмивка ! Исках тя да спечели
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
я кажете с какво се е изложела нашта Гана?Че аз не можах да го гледам конкурса![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Да, Мис Перу ми хареса,ама американката (афроамериканката) повече!!![]()
Това горе бях аз.![]()
daite link da gi vidq i az be![]()
и аз искам......Първоначално написано от Kittie_
Това е български сайт и има снимка и малко информация:
http://www.news.bg/article.php?cid=31&pid=0&aid=151174
а тук има доста хубави снимки от конкурса, но е на немски
http://focus.msn.de/hps/fol/newsausg...be.htm?id=9149
Много е сладка- спор няма![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
simpatqga eNe e losha. Imashe i po-tragichni sluchai.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
super macka prili4a na gadjeto mi![]()
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
da,kefi me!mnogo e sladka![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
i az taka mislq naprao e superПървоначално написано от amy lee
hahah nali sam az kak nqma nali we amy lee
hahaha mene sahsto me kefeha Germaniq,Kitai,Polsha,Shveciq PERU na parvo mqsto si mi beshe i SaSht me kefeshe..ama peru e...nqmam dumi..
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
AHAHAHAHAHAHA!est 4e si ti,koi da eПървоначално написано от fostenkata:)
![]()
hahahahh ama mn qsnoooooПървоначално написано от amy lee
hahahahha haha golqma e picha naprao e..haha nqmam dumi ne sam se kefela tolkova ot 2002 miss svqt na turkinqta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
е не съм я виждал,ама щом е станала Мис Свят, на4и не е най-красивата.
mnogo zavisi i ot tova kakvo razbira6 pod "nai krasivata"spored mene puk be6e mnogo sladi4kaПървоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
a Maverick mai opredeleno ima vkus
![]()
Hmmm ne e lo6o momi4eto...edna ot tiq koito mi haresaha...A kato se ima predwid kakwi ko6marni sy6testwa ima6e...naprao e perfektna
mi mnogo e sladka i mislq 4e si zasluji pobedata![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Miss Peru naistina beshe mnogo hubava,charovna,..obache az vse si mislq che gi izbirat perfektni...puk taq mis peru beshe sus super krivi kraka, neznam dali vidqhte...spored men mis USA trqbvashe da specheli
![]()
Don't worry, be happy
а някъде да вида снимки на всички или пон на победителката?
"Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти " Кърт Вонегът
Awe hora q kajete s kakvo to4no se e izlojila na6ata..mai Gergana Malkodanska li..koq be6e tamm..???!
:P Mmm Niastina e mn SlaDka i gotina no mene pove4e me kefi6e GerMaNkaTa SupeR SLaDka mN qki4ka ama se pak......i PeRy si q biva:P
:P
![]()
Bez myka ochite ne plachat. Bez oblak dyjd ne vali! Samo iskrenno koito obichat mogat da ronqt sylzi!
Miss Switzerladn beshe nai-gotinata, a puk taq ofca ot U.S.A. kak mojaha da q pusnat na konkursa, che i 3to mqsto vze...
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!