momicheta iskam da vi pitam kakvo izpolzvate za papki i za belezite koito ostaviat te![]()
fond du ten ili korektor.preporu4vam ti na max factor.naistina sa dobri![]()
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
ne niamam predvid pudri i korektori a kremcheta i takiva neshta
gosta biah az
Ми аз нямам пъпкиобаче понякога на месеца веднъж ми излиза иии си слагам Clean `n Clear :P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Аз използвам серията за лице на Teen Clean и съм доволна.А иначе,ако много бързам,преди да изляза намазвам пъпката с коректора за пъпки на Avon. :P
Ми то и аз нямам пъпки (за което мн се кефя) но веднъж на около седмица и половина си почиствам лицето (профилактично) с една маска за лице на регал..а иначе ако ми излезе пъпка слагам малко коректор и я скривам![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
за белезите,които остават,избелващи маски,с лимон,краставица....
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Mi az polzvam nqkakyv raztvor, koito gi izgarq, ma ne e izvestna marka. Inache naistina si ima izbelvashti kremove.
Be angel, Be devil, Be fame
Използвам бяла козметика на Клиник и съм много доволна.
Преди използвах серията НормаДерм на Виши, но нямаше супер ефект.
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
koq e tazi marka i kakvo to4ni predstavlqva i ostavq li belezi posle?Първоначално написано от VeShti4kAta
хора наистина ли тези коректори заличават пъпките![]()