- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- в кое училище учите
ще ме извините ако има такава тема(аз не намерих,но все пак)
та...в кое училище сте?
mi az u4a v "banker" ...![]()
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
108СОУ "Никола Беловеждов"![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
142![]()
Enfield college
93 "Александър Теодоров-Балан"
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
Дорис Тенеди....
верно? от дружба ли си? щото то ми е на две спирки? драсни някое ЛС ако искаш...да не затъпим тематаПървоначално написано от mira_
ами уча в иван апостолов..и виждам че не съм единствената от частно![]()
![]()
..But why?...
Професионална гимназия по туризъм "Проф.д-р Асен Златаров" ( или ТОХ-а както го знаем старите кучета)
45 ОУ-Димитър Талев-Пловдив
do minalata godina v 31-vo SUCHEM "Ivan Vazov"-Bastiliqta a ot tazi godina v 12-to SOU "car Ivan Asen2"
v domashnoto daskalo ucha chinovete ni sa mnogo udobni samo v horizontalno polojenie se "sqda"![]()
e da doida pri vasПървоначално написано от just nobody
![]()
eeeee ela ve nema da te vurna ne se pritesnqvai samo gledai da ne ti haresa posle ne moga da te izgonq![]()
pozdravi
tui gore beshe za Eliiiiiiiiii sexsitosha ma proshtava che i zabraih nick-a
![]()
![]()
as sum 17-to COY Damian Gruev v Kr.Polqna-sofia![]()
![]()
![]()
![]()
Nikoga ne e kusno da napravish na mrusnika mrusno kolkoto po-kusno tolkva po-mrusno
e da niama6 namerenieto da me goni6,az 6te si ostana pri tebe izvestno vreme,posle moge ako re6a sama da si tragdaПървоначално написано от just nobody
![]()
edva li sha si trugnesh sama ama ae ......shte stane to tei che ne moga te izgonq ama .....
![]()
eeee ti ne iska6 da me goni6 nali?moge pak s tebe da se preberem,koi znae,ama nadiavam se da ne se polu4i ni6to![]()
![]()
![]()
opaaache shte se priberem sha sa preberem
drugoto veche ...... kekekekekke
138 СОУ "Васил Златарски"