- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- suvkoplenie .. za momichetata
kvo mislite naprimer izlizate s nqkakvo momche za pruv put nasreshta,haresvate se ,a ,y djidji bidji,pochvate da se celuvate,i ako mnogo ste go haresali bihte li si legnali s nego oshte sushtiq den..
opredeleno neПървоначално написано от komproman
-kolkoto i da mi haresva,ne sam takava
Мисля, че този въпрос е излишен...никое себе си уважаващо момиче не би го направилоПървоначално написано от komproman
![]()
Сега се ебаваш нещо.
YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!
Първоначално написано от komproman
mmmmmmmmmm ne
breii ma ti dadoha edinodushen otgovor
: AMG Corporation
::
Това, че ще си легна с някой, който познавам от 1 ден не означава, че не се уважавам.Първоначално написано от Cradle_Fan
Е разбира се в това няма да вложа никакви чувства, бих го направила(и съм го правила) заради физическото удоволствие.
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Определено не!Не бих спала с някой на първата среща!Ако ще да съм влюбена в него до уши.Просто няма да го познавам достатъчно!Първоначално написано от komproman
![]()
Гостът горе бях аз.
Разбира се че не да не сам някоиа курва!
Бъди човек а не човече!
Гори но никога не тлеи!
И ако можеш смеи се на съдбата,
за да не може тя да ти се смеи!
vsichki bihte dali da vi bodnat,ama sq vi e sram da si priznaete.
Zashto da ne vlagash chuvstva? Mislish, che ne mojesh da se vlubish v nqkoi za 1 den do tolkova , che da ne mojesh da go zabravish cql jivot ???Първоначално написано от Гал
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Нормално е да се влюбиш в някой още на първият път...що да не.. не ви ли се е случвало.. Въпреки че често това е грешка, нали знаете за първото впечатление....?????Първоначално написано от SanDRo
О със сигурност бих могла да се влюбя в някой за 1 ден, но аз имах предвих, че бих го направила, главно заради физическото привличане, а не заради чувствата. Просто, за да си призная и пред себе си, че наистина харесвам някой ми трябва повече от 1 ден.Първоначално написано от SanDRo
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
6te mi se iska (ako naistina go haresvam), no nqma da go napravq, ne sam "leko momi4e"!
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Гал, това е моето разбиране по въпросаПървоначално написано от Гал
![]()
Определено НЕ![]()
ne znam za men tova koeto pi6e po gore za men za PALNI GLUPOSTI tova ne te pravi kurva ili "leko momi4e"- toq izraz misleh 4e sa spreli da go izpolzvat o6te predi 50 godini ama aidesaglasna sam samo s 1 mnenie 4e vsqka iska da go naprai ama ne si priznava
ххохоох лягаи с които искаш е ама на първа среща не щото момчето треа да разбере че искаш траина вързка и ако легнеш с него 6те те счита само за е*б*а*н*е
много ясно.. то няма лошо нищо в секса.. даже си е съвсем нормално да го искат.. а не варвам да има жена която не иска да го направи(дори и монахините)Първоначално написано от kiretoo
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Аве, само за мене ли "лека жена" е такава, която спи с простаци. Дори всяка вечер да си сменя партньорите, ако една жена ги избира коректни и стабилни, не бих я нарекъл курва. Просто това определение се свързва главно с просташко поведение, което пък си е мн относително нещо.