- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Боли ...
ne se pritesnqvai, ako mu e golqm , normalno e da te boli ... Skoro i az pisah tema sas sa6tiq problem za razmera , moq priqtel su6to e s dosta golqm , no sled vreme se svikva , kaji mu da e po nejen i 1vite puti da ne e dokrai.
а бе я кажете в кво се изразява "доста голям"
че женското влагалище е около 8 см май? (средно)![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Бе зависи....ако по грубичко го вкарва...от това също боли разбира се...трябва по-внимателно
Ей маце тоя сайта много ми помогна на мен и моята приятелка в частност. Разгледай !
http://www.paradizo-sex.com/malepage...ain/page49.htm
http://www.paradizo-sex.com/malepage...ain/page50.htm
Ами да не ти го вкарва целия и не правете тези пози или ги правете,но по внимателно..а пък и ако му е по-големшичък![]()
мали.. бати темата чесно браточки.. много му е голям, моля да ми кажете как да се излекувам.. то се получава така че някои хора дет са чели 2 3 теми от форума отговарят без да им мигне окото .. Отиди на гинеколог за да си сигурна..
не.. просто нямам думи.. мисла тая вечер да си замълча щото ми умря коня..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Уфф ама всички сте едни специалисти, чак свят да ти се завие от бисери! Вземете прочетете малко информация преди да си измисляте небивалици!
Женското влагалище е 8-11см дълбоко. При възбуждане обаче то се удължава като повдига нагоре матката. В случай че девойката не е достатъчно възбудена и овлажнена, при дълбоко проникване е нормално да усети какво дразнение на влагалищната лигавица, така "бутането" на шийката на матката. Последното често е болезнено. Освен това положението на шийката на матката се промена и в различните дни от месечния цикъл. Например от към седмица след овулация до няколко дена след менструация е по-ниско долу и е по-твърда и затворена. Тогава при дълбоко проникване и неподходяща поза, всеки досег с нея води до по-неприятно усещане. Това от своя страна може да доведе и до болки в яйчниците, до следконтактно кървене и ако е редовно дори до образуване на ранички на шийката на матката.
Като допълнение мога да кажа, че има жени, чиито яйчници са разположени по-ниско и при някои пози да изпитат болка. В такива случаи единственото, което може да се направи е да се смени позата.
П.П. И вземете се образовайте малко. Недейте само да пишете глупости!
-----
Използвайте кондоми, че паниката, а не бебетата ще ви вземат здравето!
е браво е ти изчепа темата
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
моля, моля!
Това и беше целта. Хубаво е понякога да се поява по нещо смислено и полезно, от изписаните глупости не печелите много!
-----
Използвайте кондоми, че паниката, а не бебетата ще ви вземат здравето!
emi sladurano sled kat tolkova ta boli i to dori kat si ot dolu za ko nesmeni6 priqtelq moji pak da mu e prekaleno golqm ili kriv i za tva da ta boli
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
К'ат тъй кръвъ тръбътъ ко сакаш?
Еми да, възможно е (е на теб ли да го казвам, ти го изпитваш). Той определено е усетил това...
Коя поза е най-болезнена за теб?
Ходи на лекар да провериш дали нямаш някое възпаление. По принцип от някои пози може да те заболи, но не непоносимо. Мен по едно време така ме болеше и се оказа, че имам възпаление на тръбата на яйчника. Взех си лекарствата и после всичко се оправи. Не си заслужава да търпиш болки и да чакаш да ти мине от самосебе си. Колкото по-бързо отидеш на лекар, толкова по-бързо и по-ефективно ще се излекуваш.