- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koq e nai-golqmata ti me4ta?
Koq e nai-golqmata ti me4ta?![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
da umra![]()
Дали точно най-голямата не знам...но ако можеше да се сбъдне...Искам учените да открият някаква пролука във времето и материята и да можем да контролираме времето..да се връщаме в миналото..Леко като от книгите на Стивън Хокинг![]()
emi malko e li4na ama.....ISKAM NAI SETNE DA VIDQ TVA KOPELEEEEEEE!![]()
![]()
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Да отида в Египет,Тибет и Непал,а може и на Мачу Пикчу![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
dA nAranq bivshiq mi avEr...mn mn da strada:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
------= UntiL the end 0f times =-------
NayChi Se dA kAzwAsh !"kAkw0 0t t0wA"!,k0Gat0 0ChiTe Ti sA pyLNi Sys sYLzi..
NayChi Se dA zAbrAvqSh NEZABRAVIMOTO..
nAyChi sE dA nE StRadASh ..dA nE SyjaLqwASh..dA NE 0BichASh..NAYCHi SE!!!!!~!!~
колко нежно и мило прозвуча това.....да те смятам ли за човек който е страдал много,защото от мнението ти тва си личи.........мн хубава мечта между друготоПървоначално написано от dope_boy
)
иначе....аз мраза да мечтая..само страдам..защото неможе да се изпълни и се отказах..вече няам мечти...май..имам само надежди..и един прост копнеж..но не и мечта!
![]()
..But why?...
aaaa,ne,mai kato se zamislq tva ne e nai golqmata mi me4ta.ne sum sigurna dali go iskamПървоначално написано от amy lee
no opredeleno iskam da se mahna ot bg pone za mesec,da vidq kvo e v 4ujbina
![]()
Мечтая да си намеря свястно момче, което да ме разбира и да ме обича страшно много.. аз него също разбира се :P
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
aide a se smenim tolkova mnnogo kato iskash da se mahnesh ot bg,na men puk tolkova mnogo mi se sedi v bgПървоначално написано от amy lee
aide.ama az iskam samo za mesec-dva...Първоначално написано от Satanas_daughter
За n-ти път казвам, че мечтата ми е да имам мечта![]()
![]()
Tova mi zvu4i dosta mili4ko ;P Dano se sbydneПървоначално написано от lover4e
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Vnimavai kakvo govorish 4e bez teb za kade sym !????!!Първоначално написано от Satanas_daughter
Admin-Coki:
dobrata novina 4e nqkoga 6te q namerq, lo6ata 4e ne znam tva nqkoga koga 6te e i ne moga da 4akam ve4noПървоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
![]()
hehe m0qta me4ta e nqi-qkata mai ! Me4taq si ... da mi se sbydnat vsi4kite me4ti :P
nai golqmata me4ta mi e da si imam 4etirizna4eta-2 momi4enca i 2 mom4enca,dano nqkoga se sbadnea na tozi etap da imam silni ocenki
![]()
Super Sait {}
az si me4taq da se omaja v Parij i na svadbata ,s maja mi da sme napu6eni.....mislia,4 e emnogo gotino
sa6to iskam da otida v holandia za niakolko sedmici. tova ne e nai-goliamata mi me4ta,no e gotino e 6te se radvam,ako se sbadne
)))
No MaN, No CrY!!!
\m/
mi mn mi se iska da otida pak v parij ili ob6to vzeto da obikolq nqkoi darjavi
hehe me4ti kolkoto si iska6...noo adi ot men da mini 6te kaja nqkolko
) edna ot tqh e nqkoga da se zapoznaq s BlinD^Boy
) hehe ,da posetq mnogo darjavi,da namerq kakto vsi4ki kazvat istinskata Lubov
))e eto nqkolko ot tqh...
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Ами да взема изпите с добра оценка, да отида в Аватралия и там има едно момче ако може да се получат нещата с него![]()
ami az mnoo me4ti imam.........ama te edni takiva nevazmojni![]()
iskam mnoo da se zapoznaq s Ndoe i Mitaka mnoo ama super mnootva pone e vazmojno
drugata mi e da se ojenq za Method man![]()
abe mnooo sa![]()
Jivota e padeniq i vazhodi
gotini ili gadni periodi
na koito ne moje6 da opredeli6 goleminata!
ProSto stoi6 i izjivqva6 momenta
i vsi4ko se varti i se povtarq kato na lenta!
No edin den lentata zapo4va da nabira....skasva se....i ti umira6!