- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koq e nai-golqmata ti me4ta?
Моята мечта е да срещна златната рибка, която да иска да ми изпълни 3 желания и първото ми желание да е " Искам да имам още 9999 желания "![]()
![]()
Мойто сладко котенце да си е при мен а не на стотици километри от мен![]()
Първоначално написано от ^efas^^
hehe super qka me4ta))
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Първоначално написано от LunaTriCk
Не казвай, че нямаш![]()
Моята мечта е да бъда щастлива, хората около мен също. Мисля, че това е най-важното, защото щом си щастлив, значи си доволен от живота си, постигнал си поне част от целите си. За някои хора това може да се крие в любовта, в здравето, успешната кариера.... или пък всичко взето заедно.
Според мен това е целта на повечето от нас.
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
иска ми се един ден да издам някой от разказите си, стихотворенията си или романа, който пиша сегатова наистина ми е голяма мечта
![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
Ако я кажа няма да се сбъдне![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Мечтата ми от малък е да мога да летя!!!До сега съм скачал само с парашут и усещането е просто невероятно!!!
I love sky-diving because the world looks soo good -blue sky,green fields,white clouds!!! :P
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Първоначално написано от raffy
e pojelavam ti uspeh v izdavaneto i dano se sbadne taz Me4ta.. az kato malka pi6eh stix.pe4elila sam nqkolko konkursa,no posle se otkazah ama i az nz za6to.. t.e az o6te si pi6a ama na nikoi ne davam da mi gi 4ete:P
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
hah Murderdoll 99.9% sym sigurna, che nqma da se sbydne mechtata ti![]()
a moqta e ... da imam dostatychno kolichestvo shtastie v jivota, koeto mi e nujno, za da byda pylnocenen chovek... a nai-blizkata osyshtestvima mechta... da de, jelanie e da otida na pochivka s moito bebe i da byde nezabravimo... ama ima vreme dotogava... :P
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
I moqta 6toto e sa6tataПървоначално написано от Satanas_daughter
![]()
![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
ami nai-golqmata mi me4ta e az i horata, koito obi4am da sme 6tastlivia i o6te ne6to, ama ne moga da go kaja....
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Един ден,когато си дам равносметка за живота да е мн положителна и изпълнена с радост.искам да намеря хора,с които да си помагаме винаги и да сме повече и от братя, повече от семейство. Имам мн мечти, аз съм човек, който обича да мечтае и да се бори за мечтите си. Не малко съм сбъднал, но винаги излизат още и още. Хубаво е да мечтаеш, това поддържа духа жив и те кара да живееш в пълния смисъл на думата. Със здраве и мн сбъднати мечти!![]()
na mene v momenta nai golqmata mi me4ta e da sko4a ot nqkoi most![]()
s bunji
![]()
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Първоначално написано от tedo_davis
a na niakoi i bez tova ne m puka za men,samo deto malko me e shube ama nabiram nabiram kuraj i shte vzema da se hvurlia ot niakoia visoka sgrada
da se zapoznaia s Zara-e ednaat![]()
Emi imam mnogo mnogo me4ti..no pove4eto sa svarzani s tova da sam shtastliva s 4oveka koi to obicham..i da sam vazmojno po dobre obrazovana!
ne..mislq 4e shte bade glupavi4ko ot tvoq strana!!!Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Mi az super mnogo obicham da mechtaq.
Sega shte kaja nqkolko ot tqh:
1.da obikolq pochti celiq svqt.
2.vsichki poznati i priqteli da sa shtastlivi i zdravi(i az estestveno :P )
3.Za sega taq mi e vajna-da se sreshna s Kaloian
4.Da imam 2 deca![]()
super eПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Важното е не за какъв те мислят, а какъв си всъщност.
Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
Murderdoll ... ne me kefi mnogo taq me4ta shtoto prosto kato si bez4uvstven - 6ansove v liubovta 0
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.