.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Murderdoll ... ne me kefi mnogo taq me4ta shtoto prosto kato si bez4uvstven - 6ansove v liubovta 0
    az si mislia,4e e mnogo qko daje!!! a tova za liubovta....nali si bez4uvstven i niama da ti puka
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от monka
    Murderdoll ... ne me kefi mnogo taq me4ta shtoto prosto kato si bez4uvstven - 6ansove v liubovta 0
    az si mislia,4e e mnogo qko daje!!! a tova za liubovta....nali si bez4uvstven i niama da ti puka
    Kato pootrasnesh shte razberesh 4e bez liubov si za nikade.Neznam az taka si mislq.Kato si bez4uvstven/a shte naranish mnogo priqteli ... poznati ... a i shte ima baq razbiti myjki/jenski syrca. .. predstavi si nqkoi dase vliubi v teb tolkova silno ... abre na + bezkrainost ... i da ne moje da jiveee bez teb.I kato go otrejesh kvo ? toq 4ovek da ne bi da si kazva " e ne e edinstvena" ? ne si poznala;} po dobre e da si 4uvstvitelen ot kolkoto da naranqvash horata okolo sebe si.!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Цитирай Първоначално написано от amy lee
    emi malko e li4na ama.....ISKAM NAI SETNE DA VIDQ TVA KOPELEEEEEEE!
    I moita mechta e syshtata samo che s edno drugo kopele
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    Цитирай Първоначално написано от monka
    Kato pootrasnesh shte razberesh 4e bez liubov si za nikade.Neznam az taka si mislq.Kato si bez4uvstven/a shte naranish mnogo priqteli ... poznati ... a i shte ima baq razbiti myjki/jenski syrca. .. predstavi si nqkoi dase vliubi v teb tolkova silno ... abre na + bezkrainost ... i da ne moje da jiveee bez teb.I kato go otrejesh kvo ? toq 4ovek da ne bi da si kazva " e ne e edinstvena" ? ne si poznala;} po dobre e da si 4uvstvitelen ot kolkoto da naranqvash horata okolo sebe si.!
    любовта е тъпа ку*ва която само наранява хората...
    говоря от позицията на човек,който много пъти е
    наранявал и просто моа ти кажа че ми писна хората
    да ми се цупят щото съм ги оставила с разбито сърце
    затва не позволявам на никой да се влюбва в мен,
    а и аз няма да се влюбвам в никой вече
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

da se vurni vremeto 10.09.2004 i chasut da e 6.30!-> ne osushtestvimo
    vuobhste data 10.09.2004 da izchezne - > ne osushtestvimo

Strashno mnogo mi lipsvash Martinski

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Moiata me4ta e da se sre6tna s LunaTriCk! Ne samo tova de ama drygite me4ti sa li4ni!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Аз имам много мечти но винаги съм искала и продължавам да искам да отида на Хавай на гости на едни братовчеди ама първо съм малка и второ билета е много скъп

Ооох котиоооооо.Първо да изкорма госпожата по биология.Да откъсна лявата цомба на госпожата по немски,да свара госпожата по химия в разтвор от хипохлориста киселина и чай с бром,да прата класната на Плутон,тая по български да я задава със Старогръдската Лирика,Тая по изобразително да я нарава годна за преподавателка по обезобразително и най-съкровенната ми мечта-Да са изсера в дирекцията на бюрото на директорката.Едно голямо,кафяво,добре оформено,мазно гомце разплякано върху конската и муцуна.
    Иначе мечтая да сабора стената в кабинета по физика че да мога да гледам кво става вънка че тая много плямпа.
    Мечтая и да мога да карам едно тракторче на 2рия етаж че като стане голямата гъчканица да създавам малко трупове.Абе най-общо казано да вдигна даскалото във въздуха.

Той не умира!!!

Най-голямата ми мечта е да съм безчувствена и да не изпитвам нищо към никой. Така ще мога да си го върна на много хора и дори и няма да ми пука за никой...Е кажете не е ли хубаво?

и аз за това мечтаяя

Искам да живея в Канада,или дори и да не е там,важното е да е някъде на Запад,да имам 2 момчета от жена която истински да обичам,и не искам пари,искам просто колкото да не се лишавам от нищо,и НАЙ-ВАЖНОТО ДА СЪМ ЖИВ И ЗДРАВ !

Голям фен Аватара на BlueKnife
    от де я изрови тая дърта тема бе
    иначе.. ми нз, те са много, не знам коя е най-голяма ;d и да знаех нямаше да я напиша ;D
    the sky is the limit.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Стара тема. Това е и от преди мен. Сигурна съм, че авторът/ката не го интересува вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си