- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koq pesen bi izpql/a na gajeto?
Koq pesen bi izpql/a na gajeto?![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Love Me In Black-Doro
2Pac&Dre - Cali Love.....или...celine dion-my heart will go on
или пък сега се сетих и за 2pac-me and my girlfriend...ооо има толко мн дет мога да му изпея че направо..![]()
![]()
![]()
..But why?...
Because I love :P
да но на койПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
иначе на кулио и на р.кели са мн хубави вариентите..нищо че втория е крал от първия..мн е готина и е мн подходяща
)
![]()
..But why?...
Деси Слава - Нежна Дрога
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
Най-вероятно някоя песен на Марая Кери....Не, че ще се радва да ме чуе за пореден път как пея, ама ако е в добро настроение, може и да му хареса. А може би ще му изпия песента на Backstreet Boys- How did I fall in Love with You![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Ти си само 8 клас.... а какво направи с мен![]()
![]()
Сори бате , иначе и тоя подпис ме кефи :PПървоначално написано от Admin-Coki
♥ SanTra - Bez Teb ♥
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Аз знам защо сълзи от мене криеш,
очите ти са тъжни и не заспиваш.
Аз знам защо не ме обичаш вече,
до мене близо си, а толкова далече.
Бъди щастлива!
Жал ми е само да се заричам,
че ще престана да те обичам.
Жал ми е само да се сбогувам
и на раздяла да те целувам.
Аз знам защо, недей от мен да криеш,
до дъно чашата горчива ще изпия.
Аз знам защо сърцето ти си тръгна,
любов изгубена не може да се върне.
Бъди щастлива!
: AMG Corporation
::
Не бих пяла на никое мое гадже, защото чуе ли ме да пея никога повече няма да иска да ме види...
Не че си имам гадже сега, ама ....
По скоро бих пуснала да си слуша Debelah Morgan - Dance with me
или за по-романтично D2 - Тази нощ или някоя от песните от Мулен Руж имаше наистина много романтични...![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Ami m0je bi 2 pesni k0it0 mn d0bre znam i blag0darenie na tfa 4e peq hubav0 bih gi ispqla ! Santra - Bez teb i na Toni Braxton - Unbreak My Heart Tiq pesni i pevici mn gi uvajavam i haresfam !![]()
"Kolko sexy sum tazi ve4er, vsi4ki drehi ve4e mi pre4at..."![]()
![]()
![]()
daje vi i izpqh malko hahahhaha
Ами може би на Linkin Park-With You и някоя на Evanescence.Ае ще му изпея сички песни на света само да е щастлив :P
[quote="Гал"][color=red][b]Не бих пяла на никое мое гадже, защото чуе ли ме да пея никога повече няма да иска да ме види...
Не че си имам гадже сега, ама ....
е и аз съм на това мнение ,но бих му пуснала песента на Инна -лястовица бяла,стара песен ама си ме кефино знае ли се някой ден може и да му запея(като сме пред скасване)-хехе
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
emiiiiiiiiii D2-Az i ti ili Galq-Za miga,ili ooo da setih sa Desislava i Igrata-Bydi dobro momche bifshoto mi gadje mn se drazneshe kat mu q peehhah de a znam mn pesni...
![]()
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
mi ne 4e moga da peq hubavo ,no....![]()
moje bi na Gergana-Bez teb ne moga![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
az nikoga nqma da peq na gadjeto si! peq neveroqtno fal6ivo!!! mom4eto sigurno 6te sse izpla6i i 6te se zapita kakvo li pravi okolo men?!?!?!?!!! ina4e,ako mojeh da peq,bih mu izpqla my immortal na evanescence![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Аммм не мога да пея![]()
Ам понеже сега нямам гадже на бившото бих му изпяла на Ан Джи - Може би![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Rednex-Hold Me For A While![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Izturvahme konq![]()
ahahahahahahaaahahahhahaahahahahaahahahahhahah daa iztyrvahme konia e super podhodiaaashtaaa
moje i na ruslan-praseta