- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Strah li te e ot samotata?
Strah li te e ot samotata?
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
opredeleno da![]()
da!tova e edin ot dvata mi nai golemi strahove![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
ne tova e neshto normalno i vseki ostava sam rano ili kusno..niama nachin da se izbegne
Според зависи на къде клони въпроса ...
Ако става въпрос за гадже, да останеш без гадже и да си самотен .. Не .. хах ни най-малко не ме е страх от този вид самота ... от 15 години горе-долу сам сама и самотна ама не съм умряла още ..
А пък ако става дума за самота от типа .. приятелите ти и близките ти да се отдръпнат от теб .. е от това наистина се страхувам .. защото без гадже може да се живее .. но без подкрепата и обичта на близките - не мисля ...
Не ме е страх , доста често оставам самотен и съм свикнал вече![]()
Сори бате , иначе и тоя подпис ме кефи :PПървоначално написано от Admin-Coki
Ами не
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
ами...хм......зависи...както каза аврил лавин.............всичко зависи в каква насока вървят нещата....и да...и не....свикнала съм..не искам да завися от друг,ако това имаш предвид......мога и без гадже.....това не е сичко без мене...мога без да съм обичана=свикнала съм....мога без приятели...защото мн рядко имам такива.....сега имам двама ,на които мн благодаря че са до мен винаги..и на семейството си....без тях не мога....били са до мен в най трудните моменти....и т.н.....та както казах НЕ МЕ Е СТРАХ ОТ САМОТАТА-МОГА И САМА!!!!!!!!
![]()
..But why?...
Страшно много ме е страх..Не знам какво бих правила ако остана сама..без любимите си хора, без подкрепа от никой!
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
Страх![]()
![]()
Съвсем не. Даже понякога сам съм си по-добре
![]()
Първоначално написано от Cyberdyne_101
Първоначално написано от Cyberdyne_101
mnogo ste smeli beПървоначално написано от Cyberdyne_101
Bravo na vas, moje bi nikoga ne ste ostavali samo (kato izkliu4im posledniq citat) , men sy6to me strah ,no ne osobedno
Da, opredeleno![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
zavisi
: AMG Corporation
::
Първоначално написано от ^AvRiL^LaViGnE^
da to4no taka ... i az sam na tova mnenie![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
opredeleno,mrazq,kogato sum sama...![]()
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
vinagi ima momenti v koito ti se iska da si sam!i 4ovek ne biva da se strahuva ot tova, to e napulno estestveno![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Зависи от настроението ми и обстоятелствата. Понякога ме е страх, понякога искам и имам нужда да остана сам с мислите си. Едно е сигурно - неизбежно е. Винаги ще има моменти,в които да се чувстваме сами и в които да мислим,че на никой не му пука за нас. В повечето случаи обаче не сме прави и преувеличаваме нещата. А ве по-весело го давайте,без значение дали сте по единично или неАйде със здраве!
ZAvisi, ponqkoga mnogo me e strah, no ponqkoga daje imam nujda ot samota.....
Strah me e samo ot 2 ne6ta:
1.samotata
i 2.ohluvite-mnogo me e strah ot tqh.a za samotata-mnogo e gadno tova da si samoten nqma kum koi da se oburne6 i dori zapo4va6 da si govori6 sam-znam go ot li4en opit!
ne!
Определено ме естрах, и мисля, че е напълно човешко, да ме е страх да не остана сама!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Не просто се страхувам,а това е най-страшниями кошмар..![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...