- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Dali sam......
Ima li nqkav na4in da razbera dali sam otvorena,osven da ida na ginekolok???6toto onaq ve4er praivix za parvi pat sex,ama mom4eto ne mi go vkara celilq(ne mu dadox)!Ne e imalo krav ama nz!Ima li nekav na4in???+ tva mi vkarva prasti?!?!?
ne sum kompetenten po temata no po-dobre idi na ginekolog(nai-sigurno e)no mislq 4e 6tom ne e imalo kruv...ne si no nali ti kazah-ne sum kompetenten po vuprosa
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
nqma drug na4in![]()
Mi da, niama dryg na4in ama ne moga da razbera za kakvo vi e tolkova vajno na vsi4kite da znaete imate li o6te devstvena cipa? Az kato niamam sum si o6te zdrava,bodra i devstvena!![]()
Здрасти. Глей са батенце, ако тоя дето те е ебал е нормален, начи не си отворена, сешъшлисъ? Ама ако тоя дето те е бал е ЕВРЕИН, значи си и обратна, защото и ти си ЕВРЕЙКА! Аз не съм културист. Край!
abe devsvena si we .. ako iskash probvai pak i toq put razkriite vsichki sumneniq a imeno da ne budesh ..
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
abe kvo ti puka
(inache si si)![]()
[O]т дeкA дa cи въpтим гЪз[o], oн пaк чe cи e [o]тзaд
hehe
v dneshno vreme mnogo momi4eta pri otvarqneto nito kruv ima, 4esto puti i po4ti ne gi boli
spored izsledvane, ako na edno govedo mu se otrejat ushite, sled tova na decata mu sushto, i na tehnite deca i t.n. sled mnogo godini shte po4nat da se rajdat goveda bez ushi
ta..putkite se porqt ot kakto svqt svetuva, t.e. himena ve4e e vse po reduciran i slab
edno vreme otvarqneto e bilo svurzano s mnooogo kruv i bolka
sega dosta momi4eta vuobshte ne kurvqt, a pri nqkoi si vliza vse edno u tqh si oshte ot purvia put
take 4e milo mi momi4e moje i da si otvorena, no kakvo zna4enie ima, taka ili ina4e do nqkolko dni pak shte se nabodesh na ne4ia pisha i shte si dovurshish suvsem devstvenostta
ili moje bi si turkinq i mama ti proverqva putkata vsqka sedmica?
Ela da te pregledam i shte ti kaja :P
Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!
Ne si devstvena na4i![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
Хаха...."вкара ми го, ама аз не му дахох целия.....бла бла бла" Е за кво му даваш тогава....Хахаха...кат щи прайш нещо прави го до край. Ама има една подробност човек когато прави нещо тряа да знае какво прави, а ти май не знаеш какво си правила а нито тогава, нито сега. Хаха...Първоначално написано от fff
Та според мене си леко бодната, полу мушната, несигурно дупната, съмнително девствена, приблизително отворена и доста тъпичка...![]()
i can be your girl.
i can rock your world.
is this love that last forever?
never let you go
`cause i love you so.
baby, you`re my soul.
зе генеколошка ши следвам не за друго:РПървоначално написано от DJ|DarkNeZz
i can be your girl.
i can rock your world.
is this love that last forever?
never let you go
`cause i love you so.
baby, you`re my soul.
egati i vuprosa mnogo qsno 4e siegati sus seki den osuznavam 4e pove4eto momi4eta stane li duma za sex znaqt malko po malko ot 10 godi6no hlape kato v edin drug forum na podoben sait gledam nqkva pita dali mojelo da se zabremenee ot tva 4e nqkoi q prusnal otgore vurhu ustnite maiko kat go vidqh tva i 6tqh da se grumna s pistolet4e s kapsi napravo padnah skusah se ot smqh
zajlko 4e bqh sam a ne s nai dobriq mi priqtel da pukneme zaedno ot smqh
![]()
![]()
![]()
xaxaxaxaaxa pepel_ot_rozi ma razbi otvsqkude![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И мене :PПървоначално написано от LiNkiN4eTo
:P
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
E are sa vie kak q bazikata-ne e priqtno namira se v dupka...Nai sigurno e pri ginekologa nikoi ot tuka ne moje da te proveri i da ti kaje!!!Ne se pritesnqvai nali za tva sa ginekolozite![]()
omfg най-много ме дразнят такива изостанали флудъри дето няма кво да правя и седнали да спамят.Вместо да помагате на момата вие си говорите колко pepel ot rozi ви е разбила.Аре моля ви се.Бийте си един шамар и излезте някъде на въздух с приятели.Пиййс нигаз.Аз не съм чикист аз съм културист.Култова фраза xD
ne e zaduljitelno da ima kruv ako ot tfa se pritesnqbvash.No vse pak ne mislq che trqbva da ti puka.I da si i da ne si se taq... Probvaite pak i ako i toz put nqma kruv nachi si otvorena e mila prosto si go ponesla po leko![]()
има ли значение въобще??
THE WORLD IS A SMOKIN" GUN THAT IS LOADED...
Priqtelq ti da si puhne glavata ama s kaska na minior 4e da ima svetlina da vidi
Първоначално написано от fff
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
6tom si pravila sex zna4i ve4e ne si devstvena t. e 'otvorena' si i se pi6e ginekolog
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
em i ne bi trqqqlo da ne si,ama nz pak.otidi na ginekolog...
i se pak za kvo ti e da znai6![]()
![]()