.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Dali sam......

fff
    Guest

Dali sam......

Ima li nqkav na4in da razbera dali sam otvorena,osven da ida na ginekolok???6toto onaq ve4er praivix za parvi pat sex,ama mom4eto ne mi go vkara celilq(ne mu dadox)!Ne e imalo krav ama nz!Ima li nekav na4in???+ tva mi vkarva prasti?!?!?

Повече от фен
    ne sum kompetenten po temata no po-dobre idi na ginekolog(nai-sigurno e)no mislq 4e 6tom ne e imalo kruv...ne si no nali ti kazah-ne sum kompetenten po vuprosa

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

Супер фен
    Град
    sofia
    nqma drug na4in

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Mi da, niama dryg na4in ama ne moga da razbera za kakvo vi e tolkova vajno na vsi4kite da znaete imate li o6te devstvena cipa? Az kato niamam sum si o6te zdrava,bodra i devstvena!

Guest
    Здрасти. Глей са батенце, ако тоя дето те е ебал е нормален, начи не си отворена, сешъшлисъ? Ама ако тоя дето те е бал е ЕВРЕИН, значи си и обратна, защото и ти си ЕВРЕЙКА! Аз не съм културист. Край!

abe devsvena si we .. ako iskash probvai pak i toq put razkriite vsichki sumneniq a imeno da ne budesh ..
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

abe kvo ti puka
    (inache si si)
    [O]т дeкA дa cи въpтим гЪз[o], oн пaк чe cи e [o]тзaд

Guest
    hehe
    v dneshno vreme mnogo momi4eta pri otvarqneto nito kruv ima, 4esto puti i po4ti ne gi boli

spored izsledvane, ako na edno govedo mu se otrejat ushite, sled tova na decata mu sushto, i na tehnite deca i t.n. sled mnogo godini shte po4nat da se rajdat goveda bez ushi

ta..putkite se porqt ot kakto svqt svetuva, t.e. himena ve4e e vse po reduciran i slab
    edno vreme otvarqneto e bilo svurzano s mnooogo kruv i bolka
    sega dosta momi4eta vuobshte ne kurvqt, a pri nqkoi si vliza vse edno u tqh si oshte ot purvia put

take 4e milo mi momi4e moje i da si otvorena, no kakvo zna4enie ima, taka ili ina4e do nqkolko dni pak shte se nabodesh na ne4ia pisha i shte si dovurshish suvsem devstvenostta

ili moje bi si turkinq i mama ti proverqva putkata vsqka sedmica?

Ela da te pregledam i shte ti kaja :P
    Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    Ne si devstvena na4i
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Град
    Добрич

Re: Dali sam......

Цитирай Първоначално написано от fff
    Ima li nqkav na4in da razbera dali sam otvorena,osven da ida na ginekolok???6toto onaq ve4er praivix za parvi pat sex,ama mom4eto ne mi go vkara celilq(ne mu dadox)!Ne e imalo krav ama nz!Ima li nekav na4in???+ tva mi vkarva prasti?!?!?
    Хаха...."вкара ми го, ама аз не му дахох целия.....бла бла бла" Е за кво му даваш тогава....Хахаха...кат щи прайш нещо прави го до край. Ама има една подробност човек когато прави нещо тряа да знае какво прави, а ти май не знаеш какво си правила а нито тогава, нито сега. Хаха...
    Та според мене си леко бодната, полу мушната, несигурно дупната, съмнително девствена, приблизително отворена и доста тъпичка...
    i can be your girl.
    i can rock your world.
    is this love that last forever?
    never let you go
    `cause i love you so.
    baby, you`re my soul.

Фен
    Град
    Sofia
    pepel_ot_rozi Разби ме номер 1 Уби сичко детско в момичето ....

Неграмотните също са хора!

Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от DJ|DarkNeZz
    pepel_ot_rozi Разби ме номер 1 Уби сичко детско в момичето ....
    зе генеколошка ши следвам не за друго:Р
    i can be your girl.
    i can rock your world.
    is this love that last forever?
    never let you go
    `cause i love you so.
    baby, you`re my soul.

Guest

hahahaha

egati i vuprosa mnogo qsno 4e si egati sus seki den osuznavam 4e pove4eto momi4eta stane li duma za sex znaqt malko po malko ot 10 godi6no hlape kato v edin drug forum na podoben sait gledam nqkva pita dali mojelo da se zabremenee ot tva 4e nqkoi q prusnal otgore vurhu ustnite maiko kat go vidqh tva i 6tqh da se grumna s pistolet4e s kapsi napravo padnah skusah se ot smqh zajlko 4e bqh sam a ne s nai dobriq mi priqtel da pukneme zaedno ot smqh

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    xaxaxaxaaxa pepel_ot_rozi ma razbi otvsqkude

Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    xaxaxaxaaxa pepel_ot_rozi ma razbi otvsqkude
    И мене :P :P
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    E are sa vie kak q bazikata-ne e priqtno namira se v dupka...Nai sigurno e pri ginekologa nikoi ot tuka ne moje da te proveri i da ti kaje!!!Ne se pritesnqvai nali za tva sa ginekolozite

Guest
    omfg най-много ме дразнят такива изостанали флудъри дето няма кво да правя и седнали да спамят.Вместо да помагате на момата вие си говорите колко pepel ot rozi ви е разбила.Аре моля ви се.Бийте си един шамар и излезте някъде на въздух с приятели.Пиййс нигаз.Аз не съм чикист аз съм културист.Култова фраза xD

rusichko
    Guest
    ne e zaduljitelno da ima kruv ako ot tfa se pritesnqbvash.No vse pak ne mislq che trqbva da ti puka.I da si i da ne si se taq... Probvaite pak i ako i toz put nqma kruv nachi si otvorena e mila prosto si go ponesla po leko

Град
    Malvern Hills
    има ли значение въобще??
    THE WORLD IS A SMOKIN" GUN THAT IS LOADED...

Guest
    Priqtelq ti da si puhne glavata ama s kaska na minior 4e da ima svetlina da vidi

Guest

Re: Dali sam......

Цитирай Първоначално написано от fff

nikolai4o0
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Priqtelq ti da si puhne glavata ama s kaska na minior 4e da ima svetlina da vidi

Супер фен
    6tom si pravila sex zna4i ve4e ne si devstvena t. e 'otvorena' si i se pi6e ginekolog
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

em i ne bi trqqqlo da ne si,ama nz pak.otidi na ginekolog...
    i se pak za kvo ti e da znai6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си