- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- [color=violet]Na priqtelq mi mu spada s prezervativ![/color]
Zdr.Imam si priqtel ot 7 meseca,otskoro pravim sex!Vsi4o e mnogo hubavo,no posledniq pat kato sloji prezervativa i umekna!posle pravihme sex bez prezervativ(posle pih hap4e) i vsi4ko si be6e super!
Da mu spada mu se slu4va za 2-ri ili 3-ti pat?Trqbva li da otide na pregled ili kade e problema?Toi se trevoji mnogo i az...Problema e sa6to 4e se vijdame v nai-dobriq slu4ai prez sedmica i sme zaedno okolo 48 4asa!Molq kajete mi kakvo da napravq!
Blagodarq! :P
Obi4am jivota,interesnite ne6ta i adrenalina!
Мисля, че не е ненормално. Сменете марката.
Мии след като преди сте го правили със и е било Ок значи не е щото му стягаТ.е. е нещо на психическа основа което не значи непременно някъф супер сериозен проблем
Порбвайте нещо по-пикантно, импровизирайте
Нинам....кажи му да не се коси...нещо моментно е повлияло..осбстоятеслтвата , нагласата...споко
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Не е от марката.Според мен е повече на внушение.Случва се понякога,но не трябва да се обръща толкова голямо внимание,защото се превръща в проблем.Да не се притеснява и давайте пак и пак...![]()
е па кфо толко бе.. ти да не би да си била възбудема ма 381=3813914782482 процента.. айдеее не се спичай и се постави на негово място.. е как е ся ?!..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
eee smenete markata :P
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Проблема си е чисто психологически.Просто с времето ще свикне с теб и презерватива.
Пък пробвайте кат се напие човека така няма да мисли много за презерватива ,нода не забрави и да го сложи.
Та за кажа това не е проблем та да се притеснявате.
На лекар - може да не е от презервативите!
а и алкохола праи проблеми
WILD__BOY баси човека.
Първо не е за лекар второ едвали алкохола прави проблеми.
Една теориика.
Проблеми с алкохола има само ако не си в настроение за секс.Иначе ако имаш настроение алкохола го държи винаги ама винаги прав и корав.мухахахахха
Хм....съгласна съм с Momchence, защото щом чак сега се е появил проблема, значи сега нещо се е променило!Мисля, че не е за притеснение, защото сигурно ще му мине![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Използвайте други презервативи.![]()
edno moe biv6o gadje ima6e su6tiq problem! i znae6 li kvo pravehme? karahme bez i toi se prazne6e v/u men! malko e gadni4ko za nqkoi no kato se izmie6 vsi4ko e nared!!!
black cat or white cat,that is the question!!!