- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakuv GSM
kakyv GSM imate / marka i model
ve4e ima takava tema.vzehte mnogo da se povtarqte,ne mislite li?
Любовта е най-висшата степен на омразата
толко ли е важно имам сиеменс М65
Samsun E330
http://www.mtel.bg/info/gsm_adv/phon...php?gsm_id=350
a Ti?
: AMG Corporation
::
Samsung E600
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Samsung E800 :P
az sum s 2-nokia 6230 i nokia 7260,no 7260-kata 6te q smenqm.aide vie ste
opitvam se da ne mislq,no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva.Obi4am te,tova boli.Obi4am te,vsi4ko e sulzi,no znai,4e poslednatta sulza 6te kapne ot tvoite o4i,za6toto bez da znae6 obi4ash me i TI!!!
az sum s 2-nokia 6230 i nokia 7260,no 7260-kata 6te q smenqm.aide vie ste
opitvam se da ne mislq,no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva.Obi4am te,tova boli.Obi4am te,vsi4ko e sulzi,no znai,4e poslednatta sulza 6te kapne ot tvoite o4i,za6toto bez da znae6 obi4ash me i TI!!!
li4i 4e si npvakПървоначално написано от kuklata_13
)
: AMG Corporation
::
ve4e ima mnogo takiva temi
ama are 6e kaja 4e ot dva meseca sam s dryg
Sony-Ericsson T630
i as tva vikamПървоначално написано от amy lee
с неква тъпа Моторола С300![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Sony Ericsson T310-neznam za6to e tozi interes
Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!
mi az sym sys Siemens M55 ama se nadqvam sestra mi da mi donese ot Ispaniq SonyEricsson K700i za da pravq bolnicite![]()
Левски шампион але але!
sony ericsson T630
Keep smilin'
taka si e,ama ai ot men da mini otnovo 6te otgovorq Nokia 3120Първоначално написано от e4o
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Нямам но бих искал да си взема Nokia 5510 или N-gage
5510 е малко стара но на мен такъв тип телефони ми харесват другото е някво обикновено
Nokiite sa nai - qkite telefoni SLED SAMSUNG![]()
![]()
![]()
miii s kraden
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Mi az sega sam sas samsungS500 ama za koleda 6te si vzemam samsung e300 ili e330.
air_J dovolen li si ot E330 i btw ima li zapis na video???
Razdqlata za lubovta e tova koeto e vqtara za oganq:slabiq gasi,a silniq razgarq!!!
Mi az sega sam sas samsungS500 ama za koleda 6te si vzemam samsung e300 ili e330.
air_J dovolen li si ot E330 i btw ima li zapis na video???
Razdqlata za lubovta e tova koeto e vqtara za oganq:slabiq gasi,a silniq razgarq!!!
Sony Ericsson Z600 ( който преди малко го изтървах )![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
ami az pyrvo nqmam E330 no vse pak she ti kaja 4e nqma video a samo camera a ako otvorish http://www.gsmarena.com/ moje da se obrazovash mnogo seriozno na tema GSMiПървоначално написано от nadeto_nn
P.S.> predi 4as polu4ih porednoto dokazatelstvo kolko zdrav telefon e Siemens M55 izpusnah go ot okolo 1 metyr pri koeto po nqkva 4ista slu4ainost otvarqh i vratata i toi se ozova mejdu vratata i poda i go zatisnah s vratata i mu nqmashe nishto samo leko beshe ocapan ot boqta na vratata i go iztrih prosto ako vi trqbva telefon koito nqma 4upene izbora e samo edin - Siemens M55![]()
Левски шампион але але!
ave mishto putko obivash me s tia tvoite komentari oshte poveche v TEENPROBLEM![]()