- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- za popaneto
ave mn sa mi tesni ramente (spored men) i se 4udq kak da digam za ramene![]()
Как да ти кажа, да ти го нарисувам ли? Те няма да ти се разширят, но като направиш мускули ще се получи "зрителна измама".
Отиваш в най-близкия фитнес център и питаш инструктора какви упражнения да правиш за гръб, рамене и бицепси- по принцип всички упражнения за ръце развиват и раменните мускули, най-простото, което можеш да правиш и вкъщи са лицевите опори.
Пич не са упражнения за рамене правят се опражнения за гръб. Ма мноо мноо не си падам по тия работи така че верно иди в някой фитнес център и питай
Da ne si posmql da stupish vyv fitnes zala... Tam hodqto samo ***** * ** *********** * ** ********************************
A ti ne si takuf nali ?![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Широчината на раменете зависи почти изцяло от раменните мускули. Гърбът също помага за "разширяването". Пиши ми ЛС и ще ти обясня много по-подробно какво да правиш..как да тренираш и да се храниш.
SaDRo, сподели какви хора ходят във фитнес залата, че ми стана интересно...
Аве просто не се гледай в огледалото..и няма проблем...от повечки чикии ще станеш по-як...много по-як...
Пък те тъпите отговори идват от тъпите теми..
hodi na fitnes be
: AMG Corporation
::
narisuvai si gi![]()