.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

втория път

абе темата може да е банална вече ама за първия път знам че боли обаче ми казаха че втория път боляло повече?! Е хора предстои ми тва и незнам кво ще е първия път не болеше ама втория?!

още 2-3 пъти ще боли докът се поразпънеш

скъпа може да те боли и 10-я път 3 пъти по силно от 1-я освен ако не се отпуснеш и зависи и колко си възбудена и колко си разширена и тем подобни така че споко всичко зависи от теб

Супер фен Аватара на Barbie
    Първия път не те е боляло, не вярвам втория да е много по-различно. Стига, естествено, да отделите нужното време и внимание, за да се отпуснеш и да се възбудиш достатъчно.

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Първия път не те е боляло, не вярвам втория да е много по-различно. Стига, естествено, да отделите нужното време и внимание, за да се отпуснеш и да се възбудиш достатъчно.
    емм да не ме болеше толкова колкото си представях болеше ме само първата една две минути после нямаше така болка ама и никво удоволствие

Цитирай Първоначално написано от misSsX
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    емм да не ме болеше толкова колкото си представях болеше ме само първата една две минути после нямаше така болка ама и никво удоволствие
    нормално е споко

спох при сички случаи няма да те боли колкото първия път
    Устаряхме и Полудяхме
    АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ

Цитирай Първоначално написано от vesuuu
    спох при сички случаи няма да те боли колкото първия път
    мерси за успокоението

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Chekai chekai da se pootpusnesh pa togawa ke doide i udowolstwieto ...

:)

пак няма да боли
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Guest
    Ако си напрегната и уплашена от подозрението, че може да те боли повече, със сигурност ще стане така. Защото няма да си спокойна и отпусната и няма да се възбудиш достатъчно.
    Не разбирам какво толкова я мъдрите тази болка. Тя изобщо не е толкова голяма и страшна и в повечето случаи я има само при първите няколко тласъка от страна на момчето. Максимум да се задържи за минутка-две. Като че ли хората се стряскат повече от самата дума и от факта, че им е нещо неизвестно.
    Един личен съвет от мен - при втория път почти винаги боли също, но съвсем малко. Например при мен беше само при проникването, след това всичко си беше ок. Така че недей да го мислиш това. И да го има, и да го няма, все тая е, ще мине и ще го забравиш все едно никога не го е било. Така че по-добре не го мисли, а се отдай на момента и на мислите за момчето, с което си. Гарантирам, че ще ти помогне

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    строгоиндивидуално е при всеки е различно-зависи от много неща от дебелинат дължината на пениса от това как е остороена твоята полово система дали си от тесните отдолу или обратното също так дали си достатъчно възбудена или не.Това е в общи лини айде късметче.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

6TE BOLI KAK NQMA DA BOLI PO DOBRE KAJI NA GADJETO TI 4E NE MOJE6 DA IZTRAE6 TAQ BOLKA DA NE TE MA4I INA4E 6TE BOLI SE EDNO DA ZAVRE6 EDIN BABAN V PUTKATA TI I DA NE TA BOLI 4AKAI 4AKAI MILI4KA VIJDA SA 4E NE SI OPITNA NO AKO ISKA6 DA NE TA BOLI PREDI TOVA ZEMI EDNA RAKIQ NAPII SA BVZEMI PRESPIVATELNO I GADJETO TI DA RAVI KAKVOTO ISKA S TEBE AKO ISKA DAJE MOJE I DETENCE MANI4KO KATO BISER4E DA TI NAPRAVI TOVA E NAI DOBRIQ NA4IN IZPORBVALA SAM GO SPOKOINO IMALA SAM TAKAV KLIENT MOJE NA TRAKIQ DA DOIDE6 6TE SA ZAPOZNAEM I 6TE TI OBESNQ KAK STOQT SAS SEXA NE6ATAT I TO NE E SAMO TOVA ZAVISI OT GADJETO TI E AKO E GRUBO NQMA SMILAL DA TA MA4I

Rammstein
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от g071na7a
    6TE BOLI KAK NQMA DA BOLI PO DOBRE KAJI NA GADJETO TI 4E NE MOJE6 DA IZTRAE6 TAQ BOLKA DA NE TE MA4I INA4E 6TE BOLI SE EDNO DA ZAVRE6 EDIN BABAN V p*tkata TI I DA NE TA BOLI 4AKAI 4AKAI MILI4KA VIJDA SA 4E NE SI OPITNA NO AKO ISKA6 DA NE TA BOLI PREDI TOVA ZEMI EDNA RAKIQ NAPII SA BVZEMI PRESPIVATELNO I GADJETO TI DA RAVI KAKVOTO ISKA S TEBE AKO ISKA DAJE MOJE I DETENCE MANI4KO KATO BISER4E DA TI NAPRAVI TOVA E NAI DOBRIQ NA4IN IZPORBVALA SAM GO SPOKOINO IMALA SAM TAKAV KLIENT MOJE NA TRAKIQ DA DOIDE6 6TE SA ZAPOZNAEM I 6TE TI OBESNQ KAK STOQT SAS SEXA NE6ATAT I TO NE E SAMO TOVA ZAVISI OT GADJETO TI E AKO E GRUBO NQMA SMILAL DA TA MA4I
    Къртиш мивки ей \/

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    мен не ме боля втория път не се знае не се притеснявай

Guest
    Цитирай Първоначално написано от naia
    мен не ме боля втория път не се знае не се притеснявай
    mersi za uspokoenieto 6toto me napla6iha tuka kato 4etah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми