- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- snejnata kralica i love site
iskam da vi pomolia za malko informacia za ve ne6ta zna4i:
1.iskam da si svalq ot nqkade filma snejnata kralica{2te serii} kadeto go davaha po btv sabota i nedelia..ili ako znaete niakava info za nego pi6ete please
i
2.kajete niakvi sites za love-ili napi6ete kvoto imate-trqbvat mi razni kratki tekst4eta KATO smsi....
10x predvaritelno
Oще 10 теми не можа ли да пуснеш????
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
ne stiga 4e 10 ednakvi temi ami i super tupi![]()
Патка заспала дръпни си филма от arenabg.com и има поне 99999999999 теми в които 6матки като тебе питат за смс-си
УФТСЪ![]()
![]()
eee stiga ste napadali momicheto we bez da iska e pusnalo 10 temi
sq po temata emi ne znam ot de da go izteglish toq film i na mene mi trq edin "Myglite na Avalon "se kazva a za sms-i miiiii po dobre ti si izmisli neshtu taka she e po originalno...![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Да ве сярно.. ако имаш време пусни още 100-200 темички за тези глупости.
Пък по темата питай СребристоСияние
napravo shte si pospinkame ot tiq temi ;}Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Ама съсем без да искаш се пускат десет теми ама апсолютно без да искаш. Тряа да си ебати УлигУфренЪ за да пуснеш 10 теми едно след другоПървоначално написано от fostenkata:)
Heh Taina{} vzemi i si iztrii ostanalite temi... 4e moje da nastigne6 i 20-ta broika)) a po temata tarsi v tarsa4kite,te dosta mi pomagat
i ne zabravqi iztrii temite i si ostavi samo edna
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Оффф верно айде стига с обидите...момиче е все пак!!!!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Еми ебаси нормално ли е да напишеш 10 теми ??? btw blind_boy страшен рапЕр си предния аватар и подпис повече ме кефеха
Конса ми е един от любимците!!!Иначе Франки Мюниц пък ми е любимия актьор ма ми писна и реших да сменя малко...като ми писне този ще сменя с нещо по-свежо ако имаш нещо против моя аватар и подпис кажи!!!Първоначално написано от ^efas^^
![]()
are we ne e iskala da gi pusne naro4no egatikvo q napadate.i na mene mi se e slu4vamo
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Първоначално написано от amy lee
e da taka e ... oba4e posle da gi iztrii![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!