- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Trudno li vi be6e?
аз тази година съм 8 клас и се разделих сас старото ми даскало и класа но не ми дремеше мн все пак наи-добрите ми приятели са в др училища също такаче ... а пък новия ми клас е супер ЗЛЕ хаха![]()
Е, това беше преди две години, но...
Последните дни от 7ми клас ме обзе "носталгия" и се лигавих колко ше ми липсват...
даже си повярвах по едно време...![]()
В началото на 8ми клас също ми беше гадно за старите....защото не бях опознал новия си клас.
Ае изобщо кефя се, че се отървах от предното даскало.Просто не понасях повечето хора, а сега осъзнавам, че и доста от тези, с които се имах също са идиоти.
хъхъ..
me 2Първоначално написано от бейби
Ако ни дадат дипломите на 15 и аз кат Murderboll ще им дигна скандал на учитилите а и на класа ми-не мога да ги понасям.Само че нащо даскало е тъпо и искат да имат ученици за 8 клас(то е дои забавят дипломите мама им де*ба.
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Аз тази година съм 7 клас. Ама както я карам, май няма да ходя в друго даскалоНякои хора ще ми липсват, други - не.
На мен ми беше много мъчно,защото наистина харесвах класа си...дълго време след това още ми беше гадно,че се разделихмеНо сега като се замисля съм била ебати тъпото дете-тези хора всъщност не заслужават никакво внимание
В момента се чувствам адски добре в "новото" си даскало и с настоящия си клас.
Но няма да те лъжа-ако си привързана към училището и хората в него ще ти е трудно да свикнеш на новото място...дано случиш и на клас,и на учители,и на училище![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
ne moga da kaja 4e mi e bilo my4no no opredeleno biv6iq mi klas e mn po-qk ot sega6niq![]()