Na4i 3-4 dena predi da zamina za Holandia se voza v tramvai 22 s edin pritel i otivahme nqkade i pred nas sedqt dfe maki i ne6to si prikazvat......i na mene mi be6e do6lo nastroenieto i sq 6e gi zagovarqm.....bahme na dvoini sedalki edna zad druga....i az si slagam bradi4kata na tqhnata oblegalka mejdu dvete i gi slu6am kfo si govorqt i se obry6am nalqvo i nadqsno kogato govori nqkoq....i te nqkfo takova stranno me poglejdat .... v sy6toto vreme se grimirat i az istyrsvam ne6t ot sorta na "6e mi slojite li malko ot onova(mai bqha senki)" i te nekfo se hilqt ... i az tam ne6to gi zagovarqm .... vikam "az sam dimo" i podavam ra4i4ka...oneq ku4ki ne si kazaha imenata...pokanih gi na kafe kato otbelqzah 4e nqmam pari i te ne prieha.....i az se otkazah bqha malko naduti ma pone se probvah de :P po princip mi idva v momenta kakvo da kaja ne go mislq 3 prese4ki predi tfa :P
Ххахахахахаахахахах Бати пича си брато!Нали момичетата се кефели да го разсмиват що не са приели жалко!Ама те признавам че си ебати пичаа!!