.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Logvane

Град
    Бургас / Карнобат

Logvane

Nqkoi ot vas eventualno se se6tat za edno momi4e, koeto vliza6e v tozi forum s nick Ollas.Ta tova vyprosnoto momi4e ima li4no syob6tenie, oba4e ne moje da si go pro4ete, za6toto ne moje da se logne vyv foruma.Pokazva i nqkakva gre6ka.Ta.. kak 6te moje tova momi4e da si vidi syob6tenieto?
    Не На Модераторския ПРОИЗВОЛ

Обичам живота безумно, защото в него си ти.Обичам и тебе безумно, защото за мене животът си ти!

Най-добре прати лично съобщение на alex или на ceco - админите на форума.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Re: Logvane

Цитирай Първоначално написано от StrangerGirl
    Nqkoi ot vas eventualno se se6tat za edno momi4e, koeto vliza6e v tozi forum s nick Ollas.Ta tova vyprosnoto momi4e ima li4no syob6tenie, oba4e ne moje da si go pro4ete, za6toto ne moje da se logne vyv foruma.Pokazva i nqkakva gre6ka.Ta.. kak 6te moje tova momi4e da si vidi syob6tenieto?
    q da ne se praish vsi4ki mnogo dobre znaem 4e ti si Ollas
    P.S.> 4estito zavryshtane
    Левски шампион але але!

Хаха кво си мислиш че не те знаем а ?
    То на мен ми пише че имам 1 лично съобщение а всъщнност нямам такова....то сайта нещо се бъгна ....земи верно питай алекс или цецо
    Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...

Град
    Бургас / Карнобат
    Ае няма значение, че аз съм Ollas.Нито съм се завърнала, нито ще го направя.Някои от вас знаят защо.Чао от мен!
    Не На Модераторския ПРОИЗВОЛ

Обичам живота безумно, защото в него си ти.Обичам и тебе безумно, защото за мене животът си ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си