.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Фен
    Град
    az sum ot Venera, vsi4ki ot Mars sa mi kaneni na gosti!

samo sex mi e v glavata!

Lele hora az s epobarkvam!!! ot nqkolko dni sum mnogo, mnogo, mnogo vazbudena smao za sex si mislq! to i predi be6e taka ama samo sex mi e v glavata! i kakto e traggnalo 6te si izpalnq fantaziite! 6tom dneska napravih svirka na po4ti nepoznat... ne mi se misli ve4e dokade 6te stigna...

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    не си ли малко...малка...
    да си мислиш за секс а пък
    още повече да правиш такива неща...
    момиче ти ме убиваш направо...
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Фен
    Град
    az sum ot Venera, vsi4ki ot Mars sa mi kaneni na gosti!

-

Mi malka sum... ama kakvo da se pravq 4e smao z atfa mislq... puk kolkoto do praveneto na tezi ne6ta... hmm... e moje i da ne e mn redno de ama kato e qko... nali znae6 4e na udovolstvieto vsi4ki sme podvlastni puk i be6e gotinooo!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    ми незнам...може аз да съм с
    някфи устарели разбирания ама
    според мен да направиш свирка
    на почти непознат си е направо
    к**венско...още повече да си и
    на 14

п.п. нищо лично
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Guest
    Az mnogo dobre znam dokude 6te stigne6, a predpolagam i
    drugite se dose6tat!
    Ili pii hap4eta da se uspokoiava6 ili ne postvai tolkova
    4e napravo me ot4aiva6!

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Нека всички да извикаме в един глас "К**ваа к**ваа"!

СребристоСияние , предлагам ти да погледнеш темата "I need sex immediately" , смятам че доста ще ти помогне

А просто не мога да ти опиша какво мнение сигурно има половината форум вече за теб.Щом от сега,при положение че си толкова малка,правиш свирки на непознати,не мога да си представя като станеш на 17-18 години какво чудо ще е .. може би ще е времето на секса с куче?Или може би по-добре - с кон?? Също искам да ти кажа,че вече градя мнение,че си втората MUCKATA(сигурно си нямаш на представа коя е,но надявам си някой да ти разясни),което от една страна ме радва,защото без такива като теб форумите щяха да са доста замрели.Айде peace \\//

никъв проблем че мислиш само за това.. обаче внимавай хората да не разберат за кво мислиш.. може да те сметнат за.. ... мхм

Повече от фен
    Az mnogo dobre znam dokude 6te stigne6, a predpolagam i
    drugite se dose6tat!
    Ili pii hap4eta da se uspokoiava6 ili ne postvai tolkova
    4e napravo me ot4aiva6!

Tozi gost biah az.
    I iskam da dobavia ne6to: takiva kato tebe neznam za kvo jiveiat!
    Mnou me drazni6 4esno, ne moje6 da si predstavi6 kolko si otvratitelnavurti si tam svir4oci , a dogodina p******utka v italia!
    Sas zdrave! I HATE B**CHES!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Форумът не е място за обиди! Моля, спазвайте правилника!
    Благодаря!

Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    ми незнам...може аз да съм с
    някфи устарели разбирания ама
    според мен да направиш свирка
    на почти непознат си е направо
    к**венско...още повече да си и
    на 14

п.п. нищо лично
    napulno suglasna

Любовта е най-висшата степен на омразата

S vsqka edna tema postnata ot teb...pochvam da se chudq nakyde otiva dneshnata mladej...ili ti ne si nared, ili az...nz koe ot dvete...ama chestno kazano vsichki si izgrajdat edno mnenie za teb, koeto posle nqma da uspeesh da iztriesh ot predstavite im...nz dali s priqtelite ti e taka, obache ne mislq, che tova e nai-hubavoto, s koeto mojesh da se izqvish. Po-dobre si miruvai, misli si zakakvoto si iskash i po kolkoto si iskash...ama nedei se izlaga pone na "obshtestveni mesta".
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Em devoiche zemi si edin studen dush i pomisli racioanalno nad neshtata pomisli si do kade shte stugnesh i kakvo moje da stane s jivota ti

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Да си чувала думата нимфоманка (май тва беше правилната думичка )
    И вие кво я нападате ве е*е му се на момичето. И като и се прави секс и направила свирка не еди кой си щяла да стане к*рва. Вие колко свирки сте праили, а?? А за една свирка ще упреквате момичето вас нз за кви тряа да ви смятаме щото някои и гълтате сигурно вече сте к*рви висш клас. Е**** м**та брат напраила един кавал е*е и се и вече к*рва.

Супер фен
    Град
    Варна
    Виж ся, то всичко много хубу и щом се кефиш ОК, ама ти е доста рано на 14 си....
    Аз се кефя на всякви експерименти и шантави работи, и съм правила и аз такива щуротии като тебе, ама на теб ми се струва, че ти е раничко.
    Деа знам, аз колкото и да съм разкрепостена това ми се струва доста гадно. То на 14 години... Та ти си все още дете уе.....
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Повече от фен
    Град
    Варна
    e pa ne se nahvurlqite taka vurhu momi4eto be!verno 4e e malka i ne6tata koito pravi ne sa mnogo za pohvala no 6tom i haresva...nadqvam se skoro 6te usaznae sama 4e trqbva da q kara po poleka

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kurabiika
    e pa ne se nahvurlqite taka vurhu momi4eto be!verno 4e e malka i ne6tata koito pravi ne sa mnogo za pohvala no 6tom i haresva...nadqvam se skoro 6te usaznae sama 4e trqbva da q kara po poleka
    Хах абе ти нормална ли си ? Да защитаваш някаква малка п**** дето ще ни прай за смях ...
    Мойто момиченце не те знам ква си що си .. обаче най добре спри с тия теми, защото са много малко хората, които ти се хващат на глупостите ...
    Адски много се дразня точно на ей такива като тебе .. кой те знае какъв т** п******* п**ер си ... сбъркала си хората, с които да се ебаваш ! Нали се сещаш .. наслушали сме се на такива простотии .. Като ти се е*ее .. нали знаеш къде е магистралата ! Прав ти път !!!

П.П
    По принцип не се изразявам така .. и по по-културен начин можех да го кажа ... амаа се тваря на такива простотийки !!!

Благодаря!

Супер фен
    Град
    София
    Ей малката, ти сигурно още имаш бяло около устата пък тръгнала п*шки да ми лапа... п****! Едва ли разбираш толкова колкото ти се прави секс?! Освен да лапаш п*шки безкрайно.... друго бъдеще не виждам за теб... Срамно е да се чува от дете, сериозно ти казвам, ако не лъжеш де.

Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.

Повече от фен
    Град
    Living in a permanent imagination...
    E stiga we..6to mi se struva,4e ne6to luje6 za tfa sus svirkite..ili moje bi po-to4no se nadqvam da luje6 Basi emi to taka stava rabotata..posle 6to imalo tolkova bulgarki prostitutki po ispaniq i tn..Ae FAKANA rabota Kakto kaza 6u6inka..sramno.

Prosto hvanete i se naebete

Цитирай Първоначално написано от Prucko
    Пиши на кирилица

Моля, пишете по зададената тема!
    Благодаря!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от ^AvRiL^LaViGnE^
    Цитирай Първоначално написано от kurabiika
    Хах абе ти нормална ли си ? Да защитаваш някаква малка пикла дето ще ни прай за смях ...
    Мойто момиченце не те знам ква си що си .. обаче най добре спри с тия теми, защото са много малко хората, които ти се хващат на глупостите ...
    Адски много се дразня точно на ей такива като тебе .. кой те знае какъв тъп пъпчасал пубер си ... сбъркала си хората, с които да се ебаваш ! Нали се сещаш .. наслушали сме се на такива простотии .. Като ти се ебее .. нали знаеш къде е магистралата ! Прав ти път !!!

П.П
    По принцип не се изразявам така .. и по по-културен начин можех да го кажа ... амаа се тваря на такива простотийки !!!
    А пък аз знаеш ли колко мноо се дразня на т*** п**ки като тебе още повече ако слушат тая тъпа позйорка и уфтсъ (имам в предрид Аврилата) И голяма работа ако е в пубертета и има пъпки ти сигурно още си на 7 години и не си минала от там а??? На теб не ти ли се е е*ало а??? Или като се замисля може и да не ти се е е*ало щот сигурно откакто си се родила смао те е*ат а???? Ебаси О****ФРЕНИТЕ ИМА В ТОЯ ФОРУМ вместо да кажете на момичето нещо от сорта нормално е на тая възраст да мислиш за секс вие и се нахвърляте и й викате к*рва

Благодаря!

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Вижте сега...разбирам, че за вас това, че тя е на 14 и прави какво ли не, е ненормално...Но защо, в името на седемте спираловидни галактики (ако изобщо има такива...), вие се нахвърляте срещу нея!?!И аз съм на 14 ама още не съм го правил и нямам намерение на тази възраст да започвам, защото просто не искам.След като мисли само за секс момичето, може и да си намери нещо друго, с което да се занимава!!! Стига обиждали, щото започвате да ставате флуудъри
    Та, по темата:
    Както казах по-горе, намери си нещо, което да ти отвлече вниманието.Например започни да плетеш...де да знам...Но ако не можеш да измислиш нещо, по-добре започни да търсиш идеалното момче!Като започнеш да правиш секс И с него, тогава бързо мислите ти "само за секс" няма да препускат постоянно в главата ти....Надявам се, че съм помогнал...!
    Айде УсПЕХХХ и недей да се отчайваш!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Mortal
    Цитирай Първоначално написано от Prucko
    Пиши на кирилица
    ooooooo Mortal mara ve to4en 4estito regvane v toq forum shte ti gledam biserite na dve mesta ve4e
    a po temata mi momi4eto she si stane k*rve i ne vijdam shtom samata tq go iska nie kvo moe da napraime ne e osobeno simpati4na (pone ot snimkite koito sym i vijdal) ama za opyvane i svirki stava i predpolagam lesno she si namira uspeh mome

Левски шампион але але!

Щом ти се ебе - еби се!

vij sa,nqma ni6to lo6o da misli6 za sex,no zemi se ovladei malko,ako ne po4ne6 da misli6 i za drugi ne6ta,6te stane6 KURVA!!!

Не че ще стане. Тя вече почти е станала...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си