- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kak da predloja...
HEy hora ... mislq 4e toq forum ne e mnogo oda4en ... no kakvo da se pravi prosto se dopitvam do vas :P
Ta zna4i ... iskam da vi pitam ... po kakyv na4in da predloja na edno momi4e.Ne pitam prosto taka ... a za6toto ne iskam da napravq nqkoq izdynka.
HELP!!!!![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Човече не винаги е нужно да предлагаш,обеди се дали тя би ти отговорила ако тръгнеш да я целунеш и дали има интерес към теб и ако мислиш,че е така - действай. Иначе е някак си мн детско да кажеш "Харесвам те, искаш ли да си станем гаджета". Преди това можеш с малки жестове и действия да и покажеш,че имаш нещо предвидид и виж реакцията и. Каквото и да става слушай сърцето си,но не забравяй и разума. Бъди себе си! Това е най-важното,защото ако се преструваш или правиш неща, които не ти идват отвътре след време тя ще види,че ти не си това,за което си се предствавил и ще е лошо. Успех!
"iska6 li da hodim"-nai-izvestniat im citat![]()
Emi sexito kakvo da ti kaja ... tova si e staromodno ... a i ne pitam samo za tova kak da go kaja ... ami za vsi4ko ! dyrjanie ... abre VSI4KO!Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Nai-dobre q "pitai" s celuvka![]()
V dneshno vreme edva li nqkoi veche kazva:"Iskash li da hodime?"![]()
![]()
![]()
mi i az si mislq ,4e e nai-dobre kato q celune6![]()
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
ako nqkoi mi kaje tfa...6e go smetna za ebati kretenaПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
So keep on kickin'
the bomb iS tickin'
don't Stop-don't be a runaway
go for the fire
baby are you tough enough...
Malei, kvi sa tiq celuvki be, ami ako ne go haresva)), prosto takava maina 6te mu bie, 6toto ako vi celunat ne po sobstveno jelanie, edva li 6te imate po dobra reakciq. Ne znam pokazvai i s drebni jestove i ako tq flirtuva s teb, to togava i predloji.
И аз се присъидинявам към целувката![]()
ами виж какво трябва да и покажеш по някакъв начин,да и намекнеш по някакъв начин,че я харесваш.обръщай и по-спецално внимание и ако и тя ти отвръща със същото,в смисъл,ако и тя флиртува с тебе ,няма какво да си губиш времето в чакане ами направо деиствай тогава и целувката в такъв случаи не е лош вариантно в никакъв случай недей да я целуваш направо без да си напълно сигурен,че и тя изпитва същото към тебе,ще се получи адски конфузна ситуация.така че се убеди 1-во и тогава прави каквото смяташ за най-правилно. успех
![]()
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
Първо бъди себе си не се прави на такъв какъвто не си!!Недей да избързваш с целувката тя може все още да не е готова!!Първо я покани на кафе...без да и намекваш за чувствата си...след кафето като се поупознайте...може ...да бъдеш по-настоятелен...и да и кажеш няколко мили думи...примерно направи й някъв комплимент....хвани я през кръста...ако не се опита да те избегне..значи всичко е окей и можеш да пристъпиш към план номер 2 а той е именно целувката!
Успех ти желая!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Ами просто се опитай да я целунеш....без думи, без нищо- само действие!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
И аз така. НАй-малкото като и предложиш ставаш нейн и тя се чувства велика.Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
Първоначално написано от blue_flower
i az mislq 4e e taka.. ne 6te mi bade priqtno nqkoi da se nahvarli da me celuva a na men toi ni nai malko da mi haresva.. i v tozi momet 6te se otvrata.. na men edno mom4e mi predloji po stranen na4in da stanem gadjeta i prieh...![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
mi ne s dumi ami s laski![]()
Tc tc tc zna4i dosta sam izostanal s materiala....az si padam romantik i nqkak si tarikatskite ne6ta ne mi se blaznqt......na vremeto momi4etata se pekli sladki6i za da pokajat 4e haresvat nqkoe mom4e :P ne kazvam 4e trqbva da pe4e6 sladki6i spoko....ma spored men edno gore-dolu ne prekaleno romanti4no predlojenie e mnogo po dobre ot tarikatski nameci SMS-i i luksozni kafeneta....nqma zna4enie de za vseki pytnik si ima vlak....ima razli4ni momi4eta sas razli4ni vkusove no az mislq 4e v dne6noto bezvkusno ejednevie edno takova ne6to bi se haresalo.... :PПървоначално написано от Frankee^^
Opletoh se
v smisal ima o6te momi4eta koito haresvat moq stil....ima i momi4eta koito haresvat tarikati.....i ne6tata sa malko 1:2 kolkoto do temata mislq 4e ne sam kompetentet za6toto momi4eto ne e v moi still
:P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
emi hubavo e da ste nasame,gleda6 ia v o4ite i takaПървоначално написано от tedo_davis
![]()
![]()
emi neznamПървоначално написано от Frankee^^
znaa4i sas si4ki koito sam hodila do sega se kreteni-da ot 4asti e viarno
![]()
![]()
EMi mersi horica :}
i az sam navit na celuvkata ama ... abre kakvoto stane ... i bez tova UTRE shte e reshitelniq moment : 02.01.2005 .... 4as iskate li ? e 13:30 ... ;} tam nqkade :} haha malko glupavo se dyrja ama ... to si mi e ot prirodata ... dano se polu4i ... a ako si izqm shamar4e ... shte imam pylnoto pravo da vi se syrdq ;} Sheguvam se bre ;} Jivot ;}
Admin-Coki:
Da kaje6 kak e minalo![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
E kak mina li ? emi dnes v 16:00 to4no i predlojih :} Kef s novo gaje sam ;} Az si padam romantik ... i predpo4etoh " iskash li da hodim " pred celuvkata ... no i go kazah po malko po razli4en na4in zashtoto mi se stori malko iztyrkano.Mersi vse pak za syvet4etata ... blagodaren sam vi ;}
Admin-Coki:
Eeee bravp ma teb.Ot imeto na vsichko kazvam "Molq molq, pak zapovqdai"Първоначално написано от tedo_davis
![]()
Темата май е за любов ама нищо какво трябва да направиш?Да и кажеш за чувствата си и да я попиташ дали е съгласна да бъдете заедно нищо повече.
Казваш и:"Ела та цуна ма" и ко дойде начи же стани раутата пък ако не доди начи пробваш с майка и
Той не умира!!!