.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: KAK?

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere

KAK?

ohh nz dali moga da go nareka PROBLEM,no v4era bqh na edno disco i baq pogled4eta si hvurlih s 1 mom4e i to nali poneje be6e sas 7mite klasove...i toi nali si e ot susedniq klas i az tancuvah s 1priqtelka i toi mai prez cqloto vreme me zqpa6e i toi nali si e mn mn sladak i mn go haresvam i misylta mi e kak da mu pokaja 4e go haresvam?
    za6toto ve4e 1 put napravih golqqqqqqqqma izdynka s 1mom4e kato mu go kazah v ochite i ne iskam da se povtori pls kajete ne6to efikasno

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    aaaaaaaaaaarh P.S. sorry 4e pusnah temi4kata tuk
    obyrkah se no vse pak ako nqkoi mi otgovori...nqma da otkaja

Повече от фен
    А защо си мислиш, че трябва да отидеш и да му го кажеш в очите. Това е подходящо ако просто го желаеш за една вечер или нещо от сорта. Отиваш казваш му на ушето, че го харесваш и желаеш и искаш тази вечер да я прекарате заедно, но това е друго.
    Е щом сте на диско кво... още по лесно. Потанцувайте малко, не е нужно единия да танцува а другия да го гледа като извънземен и да си вика оле, тази ми харесва много. После си поговорете малко, опознайте се и ако стане, то ще стане от самосебе си. А и ако само те привлича по външен вид, а ако нямате общи теми, неможете един смислен разговор да направите, то каква връзка мислиш, че може да се получи ?!? Никаква Помисли малко, не си натяквай ами аз съм малка, нямам опит, незнам кво да правя. Тези които знаят какво да правят, да бъдат себе си, да не подръжават на някой те ми харесват, те ми хващат окото. Помисли малко и не се стягай, а и да се издъниш, кво ? Всяка секунда някой някъде се дъни. Вдигни си самочувствието, но не чак до тавана, както правят някой с празни глави
    Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.

Голям фен
    Град
    S o F i A
    ami prosto mu namekni po nqkakuv na4in, ako i toi te haresva 6te razbere. samo 4e vnimavai tezi pogledi da ne sa bili samo za edna ve4er!
    Uspeh!
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    mersi mnogo za mneniqta,vypreki 4e nqkoi ne6ta ne sa mnogo umestni za moyata vuzrast no vse pak mersi za vnimanieto

Повече от фен
    Няма определена възрас за еди какво си ... всеки сам си определя на каква възраст да прави еди какви си действия но трябва да си носи последиците
    Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си