- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Badi edin ot BIG BROTHER
chi za men tugaa mai ustava Groshi![]()
До къде стига простотията!?
По-добре млъкни или въри си лягаш с кокошките....Първоначално написано от Анонимко
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Az se kazvam Monika i iskam da bada Silviq-Aleksandra,ako moje,kolebaq se mejdu silveto i zara,ama mai Zara ve4e e zaeta,taka 4e-ako nqmate ni6to protiv 6te sam Silviq-Alexandra!![]()
Ей Силвийке да ти седнем на лицето :P
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
a ti be- krivogled glistoser!![]()
Хахах къде е моя приятел вандала-Гроши фее?Първоначално написано от ANELIA_fenka
![]()
hahaha...tva be6e mnogo hitroПървоначално написано от French-Kiss
![]()
az imaeto nqma da si kazvam! nikoi ne iskam da sum. No nai-mnogo se kefih na Naiden i Stoika!![]()
If you wanna love, fInd your love and fly above!
Аз съм Найден фе хора!!!
Ай бързо ми са сервира в леглото!!!![]()
az se kazvam Stela obache nai se kefeh na Aneliq i Dimityr no vse pak ne bih iskala da sym nikoi ili pyk aide Aneliq![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Ам поредната простотия ...![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
hm,az nai-mnogo se kefq na Dimitar!!!! no cqlata ideq na temata ne mi haresva i ne mislia da se vkliu4vam
No MaN, No CrY!!!
\m/
na men nai mi dopada6e Aneliq,makar 4e ponqkoga otka4a6e...:Pp i taq Zeineb gore dolu q biva... ama kakto vijdam Aneliq ve4e e zaeta ama ni6to.. neka ima i dr) ina4e sam Iliqna:P
Iliqna---Aneliq![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
az sha sam margo
AMMM DA PRAVI STE,AMA AKO NE MI ODOBRIAVATE TEMATA PROSTO SE PRAVETE 4E NE IA VIGDATE![]()
![]()
Ооо Маргото кво правиш? :P
Мен ме кефи темата![]()
![]()
Браво...сега остава и да почнеш да я играеш!!!Първоначално написано от бейби
are we Ned koga 6te me *be
![]()
ebane[oba4e po 4ata]lelle taia igra mi eba...
az mnogo si go obi4kam BlinD^BoY![]()
,taka 4e malko 6te revnuvam ako go pravite[dori i v 4ata]
Eiiiiii mene pyk temichkata me kefi![]()
![]()
Mnogo daje...emi Ivelina se kazvam...ama nz koi da igrai...ot jenkite Zara sqkash si e nai-gotinichka, ama mnogo Zari ima veche...sichki drugi me tvareha obshto vzeto...aide az iskam da sym Zeineb, che ne e zaeta zasega...Moje li?!
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
e kak da ne moge,vseki si e v pravoto na izborПървоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
Ihhaaaaaa...3u3yTyyyyyyyyyy symПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
Aide koga shi moga da se izqva s moq akcentec
Btw Zdravko li si nemame?! Eeeee, che jalko![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!