- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Badi edin ot BIG BROTHER
Може би имаш предвид.....ИвелинаПървоначално написано от kellybundy
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
are pls seki da napi6e po edno izr.za men i ivo i da stane edna iaka pesen![]()
Glasuvaite protiv Zeineb. Da za6titim BALGARSKOTO. Sramota 6te e v BG da spe4eli turkinq. Neka pone edin pat da bade naroda edinen. Turcite sa edinni, a nie gledame da se obijdame. Zeineb e 5 pati po-debela i grozna ot Zara. Ama ne q vijdate, 6toto si slaga postoqnno fondiotenove. Tq krie svoqta sa6tnost. Ako glasuvate protiv Zara, to zna4i vie tolerirate Zeineb, koqto se zanimava s jeneni maje. A pitate li gorkata Hristina, koqto gleda Big Brother i se moli oniq piqnica da ne napravi pak nqkoq glupost. Vijte morala i! Na kakvo prili4a. Ta tq laje, laje ili Big Brother ili sobstvenata si majka za devstvenostta si. Tq e sku4na i si misli, 4e moje ej taj da sedi tam i da si OGAJDA na debeloto 4ervo i da spe4eli 200 000 lv. Mi ne gi zaslujava. Sorry. Trqbva da napravi6 ne6to za da gi zasluji6, a zara e napravila predostata4no. Osven tova tq dokaza, 4e osven da pravi sex i nomera i i stra6no istinska i inteligenta. Vijte tq kak razsajdava. Ta tq e edno dete, a e stra6no madra. Vijte pogleda i kam ne6tata. 6te mi razpravqt te, 4e bila tapa. Gledat i obrazovanieto. E kakvo kato ima nqkoj 15 vis6i i ne gi izpolzva. A kojto i se bodigrava za zabite, zna4i e golqm kompleksar i sigurno ima 100 pati po-golemi zabi.
6te mi gledate vij 6ou kato q nqma zara ama drug pat!!! 6te sediiiiite pred televizora i 6te gledate hiper inteligentniq doktor kak sedi i si inteligentstva na stola. I 65te mu se vashi6tavateeeeeeee6te trapnete s nadejda ALIDJAN da si smeni ga6tite. 6te zalagate kakvo 6te sgotvi dnes zdravko i 6te gledate pupkite na ZIZU ( nali 6te obijdame na defektiii)...
BG DAVAJTE, DAVAJTE taj 6te vlezem v evropejskiq saiuz, kato glasuvamne protiv nas samite i tolerirame turcite.
Az kazah po-gore, che iskam da sym Zizu...ama prosto da stane veselo...makr che to ne stanakakto i da e...ta goste, prav si... ako shte izbirame m/u dvete zara poveche zaslujava da specheli parite...nai-malkoto zashtoto e bila poveche vreme tam i poveche se e mychila...
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Pak sam az. Ne e 4estno naistina da izgonqt Zara sled tolkova muki. Neka ocenim pravilno situaciqta i glasuvame protiv zizu. Vqrno, 4e kato 4ovek ne e 4ak tolkova zle. V smisal ne e nqkakva zlobna ili pone ne go pokazva, no nie kato razumni hora sme dlajni da za6titim zara. To momi4eto si razru6i reputaciqta. Pravi sex i vsi4ki q vidqha pak... Tq zaslujava parite.
ei are ne prevra6te te tva v ne6to kato 4at
se pak tva e ne6to kato gra![]()
az dadoh misiata,ama...
Alex se kazvam i iskam da sym ne6to ob6to mejdu Zdravko i Dok
Pravi kakvoto trqbva, pyk da stava kakvoto shte...Sledvai techenieto na jivota.
e ne moge i dvamataПървоначално написано от SladurkO
izbirai edin
Ъъъъ коя беше Хмел...а пардон Мел??? :P
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Ели, май дойде време да кажеш : "Съквартиранти, мисията ви се счита за провалена.."...аз обаче искам се номинираме :P :P :P :P :P
da,da mnogo sam razo4arovanaПървоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
to4no parvata misia,a na nikoi ne mu puka![]()
![]()
ne e li rano da se nominirame-neznam![]()
![]()
Аве кво ти пука рано ли е късно ли е!!
Аз номинирам Здравко и Хмел..ъъъ МеЛ!!!
istinskoto mi ime e lidiq...no 4esno kazano po skoro bih jelala da sum nqkoi ot mujete(gro6i primerno) 6toto jenite sa tolkova zle 4e nqma nakude...
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
dobre.ehoooooooooooooooooooooooooooo koi nominirate?
e ama to tuka ima pone 20 zari,a na drugite ne im znaem izbranite imena![]()
Az moje li da sam govoritelq ili s drugi dumi BAI BROTHER
Az nominiram Veneta...hmmmm takava mai nqmame, nali?![]()
iiiiiii stoika...vyobshte imame li takiva?!
iskam da sam si az,ama Zareto mi dopada nai-mnogo,basi pi4kata
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Да като изключим големия..нос и кривите зъби!!!Първоначално написано от Alli
![]()
ee tva ne go li kazva6e ZdravkoПървоначално написано от BlinD^BoY
![]()
Знаеш ли кой искам да бъда себе си!БигБрадър е нагласена работа избират хората и знаят в какви конфликти и кои ще попаднат нагласяват вота защото някои е платил да спечели!Не искам да съм никои защото съм много по добра от всички вътре вън(вече)от къщата!
Znaesh li, che mai si prava. Vsichko e naglaseno! Nashi poznati, koito bachkat v ntv kazaha, che Zdravko shtql da vzeme parite...nz do kolko vqrno, obache...Първоначално написано от BaT_GirL
az p1k 6e s1m Big Brother
xaxaxaax