- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой ще бъде изгонен?
Според вас кой ще си тръгне? Тихомир или Зейнеб?
emi to ako za sikaa nomianacia se prave6e temaПървоначално написано от malko_kotence
![]()
emi az mai iskam da si trygne tihomir mai pove4e...nz mislq 4e ako ostane samo zara sami4ka tq 6te izperka...mene zeineb me drazni dosta no ako ostane samo edna jena 6te stane kofti...taka si mislq![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Tihomir..
poprincip ne mu simpatiziram mnogo-> leko mi e bezlichen
i mislq, che toj shte si trugne, no shte vidim![]()
Няма нищо по-хубаво от гърненце с мед... освен две гърненца!
Аз искам Тишо да остане, но мисля, че той ще си отиде. Не съм сигурна, но така или иначе скоро ще разберем![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
a dano e zaineb![]()
![]()
[/quote]
Искам Зейнеб да си тръгне... най вероятно тя ще си тръгне защото е нова пък и не я познават... и не мисля че ще има някакъ проблем Зара да остане сама защото тя се сближи много със мъжката част![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
МНОГО ТЪПО е да се пуска тема за всяка номинация![]()
Абсолютно БЕЗСМИСЛЕНО е
![]()
Най-дбре 1 тема и в нея ВСИЧКО за BigBrotheр, кой каквото го вълнува а не 2713128 теми
![]()
![]()
А по темата....
Аз искам Зейнеб да остане....много ми е симпатична
а доколкото Тишо с нищо не ме е впечатлил досега....и искам него да изгонят...
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
Тихмир да си ходи...при Мел![]()
и аз искам Тишо да е outна мен Зейнеб не ми е мн симпатична ,ам предпочитам Тишо да си тръгне
![]()
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
Aми аз незнам кой ще си замине предполагам Тихо.....гласувах 5 пъти за него!!!Не ми е от най-големите фаворити!!Апък Зейнеб ме кефи със Здравко правят шоуто!!!
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
втората...не че не ми харесва, ама...едва ли някой ще й даде шанс да я опознае!Първоначално написано от malko_kotence
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Първоначално написано от Devilkin
neznam za6to no i az taka mislq4e ne Zuzu mi e mnogo sladka,ama po me Kefi ot TiSho :P
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Ti6o
Ti6o out![]()
![]()
Da hodi pri Mel! Ina4e Zeineb e adski simpati4na i 6te e mnogo tupo da izgonite nai-hubavoto momi4e
BlinD^BoY, pozdravqvam te
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Радвам се ,че споделяш моето мнение!!!Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Ami to vsi4ko e naglaseno-pitai Big Brother i toi 6ti kaje!dano si trugne Ti6o 6oto 6te e o6te po-golqma boza samo s onaq zubla-Zara,no az 4estno kazano ve4e ne go gledam-ot kakto si trugnaha oniq fenove-"Dimi i Aneliq"-ne be buzikam se govorq za Ned i Gro