- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Джинси , yes or no ??!!
Я кажете от скоро джинсите се върнаха на мода , та питам ви кефат ли ви или не
ЪЪЪххх...ужасни са ! Правят хората по-пълни ! Мен специално не ми харесват особено !![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
мене много ми харесват - а и са супер удобни и мекички..ама и дънчиците не ги забравям
Не ми харесват![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
точноо,точнооПървоначално написано от Murderdoll
![]()
Everything around you is HIP-HOP!!!
и аз мисля че дънките рулират , има тпаци каде викат че джинсите са дъ бест и те рулират за всички
аз имам само 1 и са сиви и са широки и много си ги обичкам и са с джобчета отсраниПървоначално написано от Murderdoll
)
![]()
![]()
-------------
love is friendship set on fire!!!
Bivat.Mene pove4e me kefqt 6alvarite deto sa po 6iroki4ki smaknati mno si gi haresvam ama i djinsite sa sladki gore dolu
yeah!Първоначално написано от Murderdoll
![]()
yjasni sa - vse edno si nasran
: AMG Corporation
::
Ами, аз лично незнам дали бих си облякла джинси...харесват ми, ама....Е, има хора, които много яко си съчетават джинсите с някоя яка блузка и яки обувчици, ама незнам как ще изглеждам аз с джинси![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
i na menПървоначално написано от AvLee
i men mnogo me kefqt djinsite,osobeno smaknatite
No MaN, No CrY!!!
\m/
obojavam da gi nosqtaka 4e YES
Любовта е най-висшата степен на омразата
ами да, обичам да нося джинси. сега си купих едни и страшно ме кефят. а вярно е,че правят човека по-пълен, но понеже съм слаба тва не ми е проблем![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
mene me kefqt![]()
napalno saglasna sym s tva che pravqt horata po pylni i az ne gi haresvam!Първоначално написано от aBeP4eTo
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
kefqtt me ama naistina praq horata po pulni , az mislq da si kupq no se kolebaq puk i ne moga da si izbera cvqt kato za men ,ne6to da mi preporu4ate ???????![]()
![]()
![]()
neznam za vas ama az imam edni sini4ki i mn im se radvam ! Sp0red mene djinsite se n0sqt v p0 svetli cvet0ve 6toto de da znam ...
Kefat me mnog sega hoda s edni zeleni i edni kafiavi.Samo ednite sa mi smuknati , ma te taka si se smukvat 6tou sam mnou slaba hahah
Gotini sa, no dunkite sa mi redovnoto obleklo![]()
Ne! Osobeno tiq vpitite i s cvqt pepel ot roziMrazq modite, za6toto ne obi4am da sam kato drugite hora, az sam razli4na! :P Puk i djinsite vinagi sam gi mrazela
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!