- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Елхата ви каква е ?
Mi nashta e izkustvena,makar che istinska shteshe da e 100 pyti po qka.![]()
Izkustvena e, no podarucite sa po-vajni![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
na6ta ve4e vtora godina e izkustvena , 6toto s maika mi nqqme nervi da 4istim teq 'kle4ni za zubi' , abe ne 4e ima zna4enie elhata , vajnoto e da ima podaraci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз ако бях за подаръците щях да наслагам сто елхи....ахаха
мойта е изкуствена и съм си мн доволна...ше ви видим след няколко години къде ще отидат дръвчетата от горите и кой с ква елха ше е тогава....
![]()
..But why?...
Нашата е изкуствена. Обаче пък много ме кефи. Истинските елхи, които се продават, не стават така хубави. Пък и ммного чистене. Според мен не се обичва същността на Коледа с изкуствената елха, защото е важен символа и смисъла, а не колко е истинка елхата и колко бодлички ще ти напуска по килима.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Mi m0ita e izklustvena .... Mi izkustvena e 6t0t0 istinskite dyrveta ni p0magat da di6ame i ak0 gi 0trejem si4kite za edin den 0t g0dinata kyf e smisyla ??? Taq izkustvenata elha 0t 5 g0dini si q p0lzvame i e mn qka makar 4e ve4e stafa ple6iva! :}}
Вкъщи сме с истинска. Никога досега не сме купували изкуствена елха. С истинска ми е по-готино и аз не знам защо.А чистенето не е голяма работа, защото със или без елха все трябва да се чисти, пък това че покрай тоновете косми от котето ми ще поизчистя и малко иглички не ми пречи.
![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
istinska![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!