.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Kakvo...

Голям фен
    Град
    Gabrovo

Kakvo...

Какво бихте искали да ви донесе Новата Година...?
    Поставяте ли си някакви цели или просто оставяте не6тата да се слу4ват...?Какви мисли обикновено ви връхлитат в края на всяка година? Варпсоси,които може би някога всеки си е задавал,а и не видях такава тема и..да ви питам

"Да oбичаш е да изпитваш удоволствие от щастието на oбичания човек!":КuP4eB OБИЧАМ TE!!!

Guest
    Prekaleno sum pqna da mislq. Vsashnost i da hoda...i da govorq....Minalata nova godina prekarah v toaletnata sled kato izpraznih butilka rom i bqh dejurna v WCto .... Taq godina si pojelavam da ne se natrovq s alkohol... (btw az vsashnost ne piq mnogo... prosto dokato chashata ot koqto piq stanat 3 )

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Ами пожелавам си много здраве,щастие ,късмет и любов !!И новата година да мине добре както тази
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

az pak si pojelavam novata godina da bade 100pati po-qka ot taq(ne 4e taq be6e tapa ama vse pak...)i obi4ainoto-zdrave,love,kasmet,dobri priqteli,pari i o6te...mn mn novi godini

Супер фен
    Град
    някъде...
    Пожелавам си успех на изпитите и 2та!
    Здраве,късмет,нови приятели и да се разбирам по-добре с наште!
    Да се усмихвам повече и да бъда по-често в добро настроение и сутрин да не ми се спи(като стана 7 без 15).
    Май това е....
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Guest
    Ako shte pojelavam naistin aneshto - to shte e SVOBODA ZA BULGARSKITE MEDICI V LIBIQ!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    prez novata godina iskam da imam 2005 puti pove4e uspehi, 6tastie, zdrave, priqteli i LUBOV!!! obiknoveno v kraq na godinata v umnata mi glava hihihi idvat malko gadni misli za horata s koito sum skarana, mrazq nqkoi da mi se surdi!!! ama tova e kratko ina4e koledniq duh ne me napuska i mi e super veselo a..... i 4esto si mislq"ako ne bqh napravila/kazala tova, kakvo 6te6e da stane?"
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Аз пожелавам на всички (а и на себе си) много здраве, любов, щастие, пари, абе въобще всичко, от което има нужда един човек през новата година. :P

Аз обикновено на края на годината се замислям как съм прекарала тази година. Правя си равносметка и съжалявам за мн. неща. Въобще покрай празниците винаги ми е много кофти настроението...незнам защо...И си обещавам от новата година да променя много неща, но за жалост винаги си оставам само с намеренията.

Голям фен
    ami az prosto iskam da ne mi otnema nai skupoto mi sushtestvo i vsichki drugi liubimi hora...kakto i da me napravi ambiciozna kato prednata godina che neshto tazi...

Пожелавам си здраве и късмет. Другото сам мога да си го постигна.

Голям фен
    az si pojelavam novata godina da byde po-dobra ot tazi,za6toto tazi mi se slu4vat samo lo6i ne6ta...
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Emssssssssss
    Guest
    Az si pojelavam novo gadje , dobri priqteli ,zdrave ,uspehi v dram systava ,horeografiqta i v u4ili6te i da mi vyrvi po voda
    i bez lo6i misli
    i na vas go pojelavam

emi az si pojelavam mn zdrave shtastie kysmet liubov awe vsichko nai hubavo i ne samo za sebesi a za vsichkiiskam tq da uspeq v vsichki nachinaniq awe ne znam nai-vajnoto zdrave a posle sichko samo si se narejda

Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!

Супер фен
    Град
    In Heart of my SweetY
    emi predi da se napiq vinagi si mislq kak e minala segashnata godina i si posmqnm nai hybafite mymenti ...i tyii praq si ekfa samoocenka i se nadqqm vsqka sledvashta da q ima i da minafa vse po dobre i po bavno razbira se
    Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    ami v kraq na tazi godina si zadadox vaprosa: "Kavo napravix tazi godina?Pomognax li na blizkite si,za da b1dat 6tastlivi?" ...
    ami pojelavam si obi4ainoto i nai-ve4e Love ,4e taq godina mi doide v malko

A na vsi4ki pojelavam VESELI PRAZNICI!!!BADETE MNOGO 6TASTLIVI!!!AZ VI OBI4AM,OBI4AITE SE I VIE!!!

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    az si pojelavam da e po hubava ot minalata i po losha ot sledvashtata!

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    Цитирай Първоначално написано от incheto
    az si pojelavam da e po hubava ot minalata i po losha ot sledvashtata!
    Hehe i az taka.Pojelavam na vsichki mnogo zdrave,shtastie,kysmet, liubov.... i MIR!!!!I nz pokrai praznicite nikoga ne sym se zamislqla kakvo sym napravila v izminalata godina nz zashto taka.Poslednite 2 godini nai-chesto se zamislqm za priqtelite i blizkite mi, koito ne sa do men.....I az na men si pojelavam malko vpoveche liubov taq godina.

V kraq na minalata praznuvam, no sled tova si pravq malko obob6tenie na slu4iloto se prez neq...a ot novata o4akvam mnogo hubavi ne6ta, koito v pove4eto slu4ei trqbva sama da se pogrija za da se slu4at
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    Gabrovo
    хех...аз не съм си отговорила на темата
    Пожелавам си за Новата Година,до колкото е възможно да успея да направя не6то,с което да мога да се гордея,а и хората около мен,да стана по-силна ,да не стрдадам толкова (особено за не6та,за които не си заслужва...)Да полагам пове4е старание,в не6тата,които правя..(то си зависи от мен де...) ест много здраве на близките ми и мен...и любов!
    Колкото до целите...мисля в последствие да си ги създавам..
    А обикновено на края на всяка година ме "връхлитат" спомени за вси4ко минало...някаква собствена равносметка може би...
    Се6там се,4е в някои филми хората си правят някакав списък,в който пи6ат не6тата,които биха искали да направвт до края на годината...до 12-тия 4ас...Това съ6то е хубава идея...

Пожелавам на вси4ки ви не6тата,които искате да ви се осъ6тествят и настоя6тата година да ви донесе това,което преди6ните не са успели!

"Да oбичаш е да изпитваш удоволствие от щастието на oбичания човек!":КuP4eB OБИЧАМ TE!!!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Mi i na mene na N.G. mi e mn gadnu 6t0t0 se use6tam 4e sym pravila p0ve4e l06i 0tk0lk0t0 d0bri dela i vsqka g0dina se m0lq da ne stafa pak taka ama nakraq 0syznah 4e se m0lq na sebe si ! A na si4ki p0jelavam da ne sa kat0 men i da im vyrvi kat0 p0 piknq haha nqma e !

Повече от фен

Re: Kakvo...

Цитирай Първоначално написано от Du6ka
    Какво бихте искали да ви донесе Новата Година...?
    Поставяте ли си някакви цели или просто оставяте не6тата да се слу4ват...?Какви мисли обикновено ви връхлитат в края на всяка година? Варпсоси,които може би някога всеки си е задавал,а и не видях такава тема и..да ви питам

1.Iskam da me priemat tam kudeto iskam (a i tam kudeto kandidatstvam vuob6te za da imam po-goliam izbor)
    2.Iskam da zajiveia sas priateliat mi vav Sf.
    3.Tova sa celite mi zasega, niama da dopusna ne6to prosto da mi se slu4i, osven ako ne e za dobro! :P
    4.Misli... ami dali 6te e po-hubava ot predi6nata i dali sam napravila vsi4ko koeto sam iskala prez starata!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    iskam mnogo kusmet i 6tastie pod kakvato i da e forma

Цитирай Първоначално написано от BlinD^BoY
    Ами пожелавам си много здраве,щастие ,късмет и любов !!И новата година да мине добре както тази
    napalno te podkrepiam za tva i iskam da si go spodelim zaedno ako moge :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си