- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- priqtelq mi e devstven....
e_l_i_z_a , говорих принципно![]()
..::Желанието да постъпваш глупаво е изключително могъща сила::..
нямаш си напредстава колко си прав ...Първоначално написано от Baccara
и аз съм на това мнение ... действай мила ти си ...
![]()
![]()
![]()
ebasi speka![]()
Ами опитай се да забравиш за това. разбира, че си се стреснала от това приназание и сигурно на него му е станало много криво, защото е помисли, че за теб това е отблъскващо, но ти просто не с го очаквала. Всъщност бъди поласкана, че ти ще си му първата. Покани го на романтична вечер и го направи незабравимо.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Dai go toq muj nasam be :-}
Първоначално написано от samanta_v
Mi haide de kakvo 4aka6!!!
Prosto mu kaji kakvo 4uvstva6, kaji mu 4e iska6 da go skasa6 ot 4ukane i vervai mi, edva li 6e 4aka vtora pokana![]()
Ich will eure blIcke spuren
jeden herzschlag kontrollieren!
rammstein
EMM BAQ KRIVO TA TOI SI E BAQ DART I DA E DEVSTVEN,AMA SQ KVO PUK SHA TE POMNI CQL JIVOT SHTOM SHA SI MU PARVATA,Q GO PRASNI![]()
![]()
Che spored men ot tova po-hubavo nqma!Da znaesh che ti shte si mu pyrvata i t.n. Za men naistina tova e mnogo hubavo!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
o6te li ne ste se... aide 4e to mina we4e sedmica ot kakto si post-nala temata
ko 4aka6 sweti onufrii da sa rodi li
![]()
Ние кво да напраим че е девствен пича ве. Говори му нещо баламосвай го и го направи недевственПървоначално написано от samanta_v
hodi pri nego prasni go i taka 6e razbere 4e ne tolkoz zle rabotata
aggressiv po povod smetanata....siguren li si 4e 6te mu dopadne?da ne se spe4e pak de da znam....ina4e men bi si me izkefilo da si go oblija celiq...mmmm...a pak za 4ukaneto...verno mina 1sedmica ama kfo da napravq qvno ima nujda ot vreme cqlata istoriq....bax maamu ne sam i predpolagala 4e 6te doide vreme i 6te trqbva da sablaznqvam 25god devstvenik....kvo li ne prai jenata za ednoto 4ukane
![]()
in vino veritas
I az sum na tva mnenie!Първоначално написано от BlinD^BoY
![]()
samanto twa ti e gre6kata nqma da prawi6 4ukane ami sha prai6 lofekekekek ... za smetanata 4e go oblizwa6 a ... basi i mrusnicata mi ako ne sa e kupal ot de a znam kolko wreme
° axaxaxa
![]()
komplexirala sam mom4eto...awe pi4ove nqkoi pat ako trqbva se 4ukate s 25god deftvenica snimaite vsi4ko da vi vidq kak 6e postapite....basi vs pravi gre6ki be da mu se nevidi....da vi se nevidi kolko otvoreni stanaxte vs izvednaj....a Aggressiv da ti kaja 4e za banqta ne se pritesnqvam...ko trqbva 6e vleznem 2mata se izkapem.ami po skoro me interesuva da stane ne6to...4ukane mukane ebi mu maikata
![]()
in vino veritas
samanto kazah lubof ne 4ukaneburka6 ponqtiqta
![]()
cepi go be!!! kfo 4akash
MyXu CTe 3HaM xyxy
Az bih ti predlojil da mu podarish edin nezabravim pyrvi pyt :}}
ami sled kato go obi4a6 kakvo zna4enie ima za teb dali e devstven![]()
o6te sam na suxokak mislite ako go xvana i go zavleka v spalnqta dali 6te piska?ama pak kfo li vi pitam i da piska nqma koi da go 4ue
btw Aggressiv kfo pak mi razviva6 teoriite za sexa 4ukaneto i praveneto na lubov?ai da te pitam moje li vs navednaj da se slu4i-v smisal xem da se 4ukate xem da si pravite lubov i ei takiva raboti....i ako moje kak se nari4a togava?3 v 1 li
![]()
in vino veritas
zawisi ot glednata to4ka samanto ... jalku 4e si mi dale4ku 4ak vuv varna ina4e stqh ti pokaja za kwo stawa wupros°
![]()
dobre aggressiv ama az sam vqrna na priqtelq mi.....sorry nqma da e toq pat...pak i edva li 6te mi pokaje6 koi znae kvo....btw na kolko si![]()
in vino veritas
bee beeeee beeeeeeee .... e pa 4e ela i ke ti pokajem ... wqrna mu bila ai sq molq ti sa ... abe kwo da goworq ... mofe .... na dostatu4no sum da te nakaram da se podmokri6![]()
4e 6to pak da ne sam mu vqrna..tva lo6u li e spored tebe?a za podmokrqneto...samnqvam se 4esnu da ti kaja az si padam dosta jilavo momi4e...ne se dafam lesnu....pak i sq sam zaeta s moq si priqtel.....obrabotvam go![]()
in vino veritas
e hubu te to nisto ne ti pre4i pak da si go obrabotwash az samo nagledno sha ti pokaja kak stawa -P° .. puk i az ne sum refnif ne revnuwam ot nego![]()