- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Kosmi po Gyza
Kakvo da pravq ? Mnogo sa dylgi .... kefqtq me no vse pak ? !!!!
M ili F si?Ako si F zadaljitelno gi maxni,no ako si m si pomislia :P
наистина интересно кажете верно че да кажем че и аз страдам от такива неща аз чат пат с една машинка подкъсявам на макс колкото може но не мисля да си обръсна гъза защото после ще стане отвратсега няма да отида в някое козметично студио и да си правя коламаска на Д-то просто няма да го направя...срам
![]()
Kyde kakvoto imate-mahaite,shtom vi drazni i ne vi haresva.Ama nai dobre s epilator-verno che boli,ama efekta si struva a i e po bezobidno.Stiga samo tova da ne e prekomerno okosmqvane i da e na hormonalna osnova-togava kolkoto i da gi mahate,nqma da ima faida.
АХАХ ТОЯ Е ЛУД![]()
mnogo interesno kak s epilator 6te si brukne v guza ?!Първоначално написано от adult
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
@honey_reflection
1.M съм
2.Добре де представи си че примерно ме е срам да отида при козметичка за гъза или за половия член...ходя за корем мишниците с епилатор но Гз...![]()
Няма ли нещо друго освен Самобръсначка Епилатор и Коламаска което да е ефективно и в същото време да не е скъпо...и да може да си го приложиш сам защото примерно ти и да отидеш на лазерна фото и там каквито са пак си е срам...![]()
Abe spoko to s kosmi po guzu e mnoo qko!Kvo ako nqkoq putka se opla4e togava ama ina4e ne gi barai, tapoto e samo kogato sere6 i se capat sas ako!
МИ ПИч АКО ТРЪГНАТ ДА ТИ ПРАВЯТ ФЕДЕРКА ДА НЕ СЕ ОПЛЕТЕ НЕщО МОМИчЕТО ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
†hip-hop†