.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

кажете си го!!!

m0mchetA q KaJeTe HaresWa Li Wi K0gat0 go praitq i m0micheto da izp0lzwa 0naq mrusna dUma s "ч" ???
    i koe e po dobre? m0michet0 da v1ka 1met0 na m0mchEt0 ili p0 sk0ro da izdawA Zvuc1?
    momicheta kak karatE m0mchEtatA W Leglot0 da sE chuvStwat kat0 Bog0we?
    Искаш ли да узнаеш, колко те обичам? Умножи чувствата ми по безкрайността, отведи ги до дълбините на вечността и ще добиеш бегла представа!!!

Обичам Гени!!
    --=Г-е-о-р-г-и=--

Ще трябва да сложа очила, ако реша да прочета още някой твой пост, сигурно и другите са на моето мнение, щом никой не ти е отговорил!
    По темата- който го може си го може, а пък от друга страна от всяко дърво свирка не става, т.е. ако някой не го бива и челна стойка да му направя в леглото няма да стане по-добър любовник, то даже и не си струва да се хабиш за такъв.

Ами моят приятел направо откача като го дера лекичко по гърба направо се побърква.. и докато правим секс ръцете ми са винаги на гърба му и супер се кефя като го гледам как се разтапя в ръцете ми

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    biva biva tupa tema ama
    : AMG Corporation ::

Град
    FaireTales
    Е не може всички да са умни и интелигентни като вас. Все трябва да се научат. Не че като гледам ващите постове сте казвали много умни неща.

По темата:
    всичко опита да партньора. Трябва да се изучат навиците на другия. Първия път често се случва да е куц особено ако и двамата нямат много опит. Затова има приказка "който не знае - повтарая... по няколко пъти"
    ~~~ How can I lead, how can I rule when I'm the king of the fools ~~~

Тука няма лабаво!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Естествено че темата ще е тъпа като я е пуснал някой дето слуша чалга те тия тъпаци нищо умно не измислят

Em az lichno ako pravq buren sex bih predpochel takiva efekni dumichki i predpochitam da pyska tova mi pokazva che i haresva i oshte poveche me nadyhva :}}

shashavoHlape
    Guest
    xaxa miskin te horata ne sa kazali samo 4e "ot vsqko dyrvo svirka ne stava" ami sa i kazali "ot vsqka svirka dyrvo ne stava"

sex`y_f
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от miskin
    Ще трябва да сложа очила, ако реша да прочета още някой твой пост, сигурно и другите са на моето мнение, щом никой не ти е отговорил!
    По темата- който го може си го може, а пък от друга страна от всяко дърво свирка не става, т.е. ако някой не го бива и челна стойка да му направя в леглото няма да стане по-добър любовник, то даже и не си струва да се хабиш за такъв.
    xaxaxa 4elna stoika.....xaxaxa......pi4 kefi6 me , ama naistina i az po4ti ni6to ne i razbrah na taq macka

golqm_sex`apil_f
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MalkataDrusalka
    Ами моят приятел направо откача като го дера лекичко по гърба направо се побърква.. и докато правим секс ръцете ми са винаги на гърба му и супер се кефя като го гледам как се разтапя в ръцете ми
    mdaa...... i moito mom4e obi4a t`va i az se prisyedinqvam kym taq macka

Супер фен
    hubavoto e na momi4eto da i haresva

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Мега фен
    По-скоро имаш предвид изречението "Чукай ме!" според мен. Написах, че правила няма. Ако на момчето не му харесва какво вика момичето, да си търси друга.

Темата е стара!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си