.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Emi ne sym potrebitelka
    Guest

Emi 4udq se kak da vpe4atlq edno mom4e?

Zdraveite. Az sym 9 klas,toest sym na 15. Haresah edno mom4e,s koeto se poznavame i sme v edno u4ili6te.vsqka ve4er si 4atim,v u4ili6te se vijdame i vyob6te e mn qko.samo 4e az nosq 6ini.toi kaza 4e moje zaradi 6inite mom4etata da me otbqgvat,no sled tova sys sigurnost nqma,a 6te otbqgvat tezi s krivite zybi.i taka az se 4udq kakvo da pravq,a naistina go obi4am.dali imam 6ans da me haresa sega?? a poprincip ne sym grozna,haresvat me v momenta 4 mom4eta i to vse sa gotini,no az love drugiq.kakvo da pravq?

Повече от фен
    Еми като те харесват и си мацка какво толкова чакаш и се моткаш?Предлагам ти да действаш,защото много вероятно е да ти го отнеме някоя.Предполагам,че това с чатенето е плюс,тъй като ако те е срам очи в очи можеш по чатчето да си уговориш с него нещо.Кафенце,парк и т.н УСПЕХ!

eeee ne se pritesnqvai za 6inite.toq koito 6te te obi4a nqma da mu puka)))

eeee ne se pritesnqvai za 6inite.toq koito 6te te obi4a nqma da mu puka)))

em taka e toi ako si te haresva inache ne bi trqbvalo da mu pravqt vpechatlenie shinite pyk i nali shte gi mahnesh :}}:}

.

mene mi se sluchi ,imam edin kosum,super maluk na gushata.i sedime s momicheto i i razpraaam..glei kuf kosum,ebati gadniq..
    i tq nekfa..celuna mi kosuma ..i rapraaa.. ne se vijda ;]]
    neznam sas shinite kak e

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София

Re: Emi 4udq se kak da vpe4atlq edno mom4e?

Цитирай Първоначално написано от Emi ne sym potrebitelka
    Zdraveite. Az sym 9 klas,toest sym na 15. Haresah edno mom4e,s koeto se poznavame i sme v edno u4ili6te.vsqka ve4er si 4atim,v u4ili6te se vijdame i vyob6te e mn qko.samo 4e az nosq 6ini.toi kaza 4e moje zaradi 6inite mom4etata da me otbqgvat,no sled tova sys sigurnost nqma,a 6te otbqgvat tezi s krivite zybi.i taka az se 4udq kakvo da pravq,a naistina go obi4am.dali imam 6ans da me haresa sega?? a poprincip ne sym grozna,haresvat me v momenta 4 mom4eta i to vse sa gotini,no az love drugiq.kakvo da pravq?
    Emi ne mi prili4a6 na typanarka.....ako 6inite sa mu opravdanie 4e ne te haresva pravi si izvoda
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Emi ne sym potrebitelka
    Guest

Merci mnogo

Emi da se nadqvame 4e 6te se polu4i.V4era mi pisa mn smsi.samo edin problem ima,napil sa i celunal nqkva ku4ka(az q znam),no kaza 4e nqmalo ni6to pove4e i 4e mejdu tqh nqma ni6to.Vii kak mislite.Nii poprincip ne hodim,dori ne sme si kazali 4e se haresvame,a toi mi obqsnqva.Spored moite poznati e vyzmojno da ima 4uvstva. Merci mn za syvetite. 6te deistvam. :}

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    emi shtom si gotina na4i toi shte te haresa bez zna4enie dali imash shini ili ne!!!badi po smelaaaa..i uspeh!

Повече от фен
    Еми нема момче където като се е напило да не се млясне с некоя Въпреки това ти препоръчвам да действаш,защото кой знае може нещо да му скимне

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    emi za sre6tite moje da gi svalqsh...

prosto budi sebe si!!!
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от playful_girlll
    prosto budi sebe si!!!
    dgd

Ami 6tom si pi6ete vseki den zna4i i toi te haresva ako ne te haresva6e nqma6e da ti pi6e i 6te6e da te otbqgva.. a kolkoto do 6inite tr drugite sa si go kazali vse pak te sa vremenni nqma cql jivot da si s tqh puk i ako te haresva 6te te haresva takava kakvato si .. a ako iska6 o6te pove4e da mu se haresa6 prosto badi sebe si i ne se pravi na interesna ili na naduta ili ne6to ot sorta 6toto e tapo aide macka uspeh \/ i pi6i posle kvo e stanalo

Ами моят съвет е бъди естествена бъди просто себе си такава каквато си и повярвай той ще хареса теб самата заради това което си и несе притеснявай за нищо ако той наистина те харесва и изпитва нещо към теб значи всичко може да е наред и да се надяваме да се получи нещо наистина красиво между вас Успех ти желая от все сърце мило момиче

Guest
    Taka и не разбрах проблема ти... Той май те харесва, ти го харесваш.. Ииии?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си