- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пубертет
Как преминахте през тва нещо или как преминавате?![]()
po toz vapros moje da se izpi6i cql roman... a i vseki minava prez pubera po razli4en na4in...e ne 4e nqma i ob6ti ne6ta:P
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
trudni4ko e , az o6te ne sum go minala (estestveno) , maika mi mnogo se oplakva , ama az ne vijdam za kakvoprez puberteta nastupvat mnogo promeni v tqloto , kakto jenskoto , taka i mujkoto , abe s edna duma ozrqvame
![]()
![]()
Ами , аз се научих да обичам и в момента се уча да се усмихвамОбщо взето ми беше трудно, но мисля, че най-лошото е зад гърба ми (надявам се
)
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
o6te sum v nego..ama ne mi puka.
Любовта е най-висшата степен на омразата
Mi az g0 vyzpriemam qk0 makar 4e imam nqk0i pr0blemi s g0v0renet0 ! Nau4ih se da 0bi4am i stanah mn "golqma" haha V smisyl rasta i p0 akyl i p0 tel0sl0jenie! :}}
Аз като че ли го преминах вече.
И май не беше много тежко-малко повече алкохол, кавги с наще и доста идиотщини и то взе, че мина.
И сега ги правя всичките тези неща, ама много по-рядко, по-помалко и не съм доста по-спокойна...![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
xaxaxaaxПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
)
Az kato 4e li sy6to sym go minal, vypreki 4e sym na 16..moje da zvu4i stranno no ve4e nemislq tolkova s pi6kata si kolkoto s glavata si , abe razsyjdavam pove4e ot predi , nz 6to..![]()
mi az lichno smiatam che vse oshte se namiram v nego za sega sum se razminala s mnogo vikania edno biagstvo ot vkushti i edin opit za samoubiistvo....i mnogo mnogo rev
bez problemi
: AMG Corporation
::
Мисля,че напълно нормално![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
i pri men gore dolu po sa6tiq na4in. i pri men ima6e opit za samoubiistvo(maika mi 6te 6e da pripadne kato razbra) i nqkolko pyti bqh ot vka6ti.Първоначално написано от Satanas_daughter
No MaN, No CrY!!!
\m/
Ами аз съм още в него.Станах още по-нервна и мноу рева и ... напрау съм ужасТ за околните, но аз се кефя на себе си![]()
toi i az mai....makar che oshte ne e svyrshilo.Ili pyk mai mnogo otgovarqm na maika miПървоначално написано от Allicia
![]()
Mi az oshte sym si dete![]()
Be angel, Be devil, Be fame
vse oshte sym v nego...vse oshte se ludam prez mnogoto mu tuneli da viim koga she izlqza![]()
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Тежко,тежко...![]()
Emi i pri men ne e minal oshte...ama moje bi shte go zapomnq s mnogot myka i mnogoto kuponcheta...syvsem normalno...nz neshto po-specialno da e stanalo...moje bi povecheto karanici s nashte sa osnovnata promqna
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Това беше ДОБРО!! Горката ти майкаi pri men ima6e opit za samoubiistvo(maika mi 6te 6e da pripadne kato razbra)...
nqkoi mai oshte ne sa preminali![]()
Бляхах как го ненавиждам.Особено тия хормони такива проблеми ми създаватОще съм в него и си се кефя
![]()
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.