.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: mn. golqm problem

mn. golqm problem

Значи моя проблем е,че се пребрах пиян и наще ме разбраха.Сега не искат да ме пускат да излизам никаде.Някой може ли да ми каже какво да правя.Какво да им кажа за да си променят мнението.
    "Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш"

Mi k`vo da im kaje6...govori s tqh, opravdavai se, kaji 4e nqkoi e imal rd i zatova si bil piqn, 4e vsi4ki dr sa6to sa i t.n.
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Фен
    Град
    sofia
    hahaha! abe chovek zashto ti triabvashe da se pribirash pian?? 1-2 kafeta, edin snickers ili neshto ot sorta shtiaha da te poopraviat.. ama ti purvo si deistvash puk posle mislish mai.. ohh niamam ideia kakvo triabva da kajesh na vashte ..
    Your love is one in a million

Фен
    Град
    У дома:)
    Мисли преди да правиш нещо какви ще са последствията
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

Повече от фен
    ami nai dobre si pogovori s tqh i im obqsni za6to si bil v tva sastoqnie moje da te razberat
    Lo6o e da si piqn i nqma koi da te podpira, no o6te po lo6o e tova,da si vluben i da nqma koi da te razbira

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    emi...ne se pribirai pove4e piqn!!!

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Ами,малко глупаво си постъпил...ама споко ще има мине,родители са все пак...на тях винаги им минава
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Фен
    Град
    pazardjik
    Лъжи мажи там...кажи ако ти говорят за количество че не носиш на алкохол че си пил малко и преди това не си ял и някви такива...Кажи им че няма да се повтори и повтори ли се да те накажат и тогава няма да се противопоставяш а най-много ще омекнат ако им кажеш златната думичка-"извинявайте" или пък просто изтърпи си наказанието аз оправих мойте проблеми с наще щото съм инат пребирах се пяна виках им налитаха ми на бой-майка ми де...и аз я побутнах 3 4 пути престана да ми налита и обясних с кой ще се държи като с дете и сега скандалите са много рядко така че опълчи се..като не ти дават да излееш излез пък на тях ще им мине.
    Човек—
    какво е т`ва?
    —Едно жалко същество,
    чакащо смъртта

Голям фен
    Град
    S o F i A
    Цитирай Първоначално написано от incheto
    emi...ne se pribirai pove4e piqn!!!
    suglasna sum!
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    emi spored mene trqbva da im obesni6 4e te su6to sa bili taka v toita vuzrest!!!!!!!!!!!!!!!!
    da im dade6 da rezberat 4e tova e tovq zivot i ti tova vsi4ko go pravi6 za sebe si !!!!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от baby947
    Мисли преди да правиш нещо какви ще са последствията
    Ти го каза

Цитирай Първоначално написано от ZapaliMasur4o^f
    Лъжи мажи там...кажи ако ти говорят за количество че не носиш на алкохол че си пил малко и преди това не си ял и някви такива...Кажи им че няма да се повтори и повтори ли се да те накажат и тогава няма да се противопоставяш а най-много ще омекнат ако им кажеш златната думичка-"извинявайте" или пък просто изтърпи си наказанието аз оправих мойте проблеми с наще щото съм инат пребирах се пяна виках им налитаха ми на бой-майка ми де...и аз я побутнах 3 4 пути престана да ми налита и обясних с кой ще се държи като с дете и сега скандалите са много рядко така че опълчи се..като не ти дават да излееш излез пък на тях ще им мине.
    Da we ma towa zawisi ot roditelite.. ne seki moje da sluchi na roditeli bez sobstweno mnenie.. shoto moite naprimer kaja li im takowa neshto me wryshtat momentalno w skapanoto daskalo.. ;]]] tyi che ne towa e reshenieto..

Ami gadni4ko...spored men trqbva da govori6 s tqh.Kaji im 4e tova e bilo za6toto nqkoi e imal rojden den i vi e po4erpil ili ne6to takova.Za da promenqt durjanieto si kum teb trqbva da govori6 seriozno na tazi tema s tqh ina4e ti predstoqt 1 milion problemi

Град
    na zemqta!
    kakvoto si si nadrobila tva 6te sarba6 skapa!misli s glavata si drugiq pat!tva da ti e za urok!~

Голям фен
    Град
    Пловдив
    оправданието е добро нещо абе кажи им че си бил с приятели и първо не си знаел какво ти дават да пиеш или дръж се скоро ще им мине аз като пия гледам да не се напивам че и наще са...

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ko ti puka , izbqgai ot ka6ti

tui e mnogo tupo mi napil si sa napil si sa dori i da te nakajt ti kato si si go nabil v glavata da piesh i da se trovish kel faida che si nakazan prosto treba ste naqsno s vashite

Няква фльорца от Клонинг
    Guest
    БЕ ЧОВЕК, НАПИВАЙ СЕ ВЪВ ВАС! КЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА! КАТ НЕ ТЕ ПУСКАТ НАВЪН - ДАВАЙ ВЪТРЕ! ПУУУУ ДА МУ СЕ НЕВИДИ! НЕМОЕ ДА СЕ СЕТИ САМ!

Бъди отквровен.Не е нужно да споделяш всичковсичковсичко с майка си и баща си , но за тези неща който те заобикалят - цигари,алкохол,секс трябва да си максимално откровен , ако търсиш разбиране от родителите си.Разбирането на родителското тяло ще ти спести подобни проблеми вбъдеще.

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Mi da sam te karal da pi66
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Супер фен

:)

hahahah pi4 sme6en si be !as na 2 puti se pribrah napravo murtvec osobeno purviq put be6e mnogo brutalno 2 km pe6a murtvo piqn na durvo i kat se pribrah maika mi kat me vidqmi kaza"bravo maika dobre si se osvetil" a ba6ta mi napravo samo me pita dali sum dobre i me ostavi da spa na legloto mi to be6e edno spane mani mani legloto mi bqga6e pod mene a vtoriq put be6e po leko s vino togava ve4a maika mi me pohvali i me poka4i v 4in "vinarka i piqnica" hahahaha

abe ti nqmash li glava na ramenete misli kakvo moje da stane predi da se natrqskash no stanaloto stanalo spored men izvini im se i im obeshtai pove4e da ne se povtarq i naistina go napravi pribirai se malko po rano kogato te pusnat zaradvai gi s ocenka ili neshto drugo aide useh
    Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от so mazy!
    hahaha! abe chovek zashto ti triabvashe da se pribirash pian?? 1-2 kafeta, edin snickers ili neshto ot sorta shtiaha da te poopraviat.. ama ti purvo si deistvash puk posle mislish mai.. ohh niamam ideia kakvo triabva da kajesh na vashte ..
    наистина не е било нужно да се прибираш пиян...можеше да останеш с приятели докато изтрезнееш и защо изобщо си пил без причина???!!!

Цитирай Първоначално написано от Lea
    Цитирай Първоначално написано от so mazy!
    наистина не е било нужно да се прибираш пиян...можеше да останеш с приятели докато изтрезнееш и защо изобщо си пил без причина???!!!

допило му се е на човека...или просто се е правил на "гъзарче"...
    но найстина е трябвало да изчакаш поне малко да изтрезнееш...

i az bqh taka ama me pribraha ot raionnoto murtvo piqna! ne me puskaha 3 dena da izlizam ama posle im kazah 4e i te sa go praili i 4e nqma bezgre6ni i pak izlizah!
    I 6TE UMRA AZ NQKOI DEN , NO 6TE VUZKRUSTNA V NOVA KOJA,ZA6TOTO ALKOHOLA KOITO SUM POELA NE 6TE MI POZVOLI DA SE RAZLOJA!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си