.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: mn. golqm problem

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Кажи че сте били в компания и е нямало как и ти да не пиеш...а и е трябвало все някога да опиташ какво е ..нещо подобно можеш да спретнеш, айде успех и следващия път бъди по - предпазлив

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    w twoq slu4ai pomagat samo oprawdaniqta,oprawdaniqta i samo oprawdaniqta
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Цитирай Първоначално написано от TaStY^GiRl
    Цитирай Първоначално написано от baby947
    Мисли преди да правиш нещо какви ще са последствията
    Ти го каза
    и аз съм съгласна

ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    To vsy6nost si zavisi ot roditelite - pri nqkoi se razminava6 s maitapi, pri drugi s opravdaniq \koeto ne mislq, 4e e uda4en variant\, moje da se prai6 na primeren izvestno vreme, da ne gi razo4arova6, pomogni ne6to na maika ti vky6ti, ama ne kazvai, 4e prosto ei taka, ami kaji "vij sq mamo kolko se vprqgam da mi se otsyrdite, oceni usiliqta mi... " napravi go malko kato maitap, ama... nali znae6, dobre 4e e maitapa da si kajem istinata Prosto QVNO im se podmaji i ne krii 4e se podmazva6, pri mene deistva
    The art of love is not to let your heart get broken !

Голям фен
    Град
    sf

Re: mn. golqm problem

Цитирай Първоначално написано от b0y
    Значи моя проблем е,че се пребрах пиян и наще ме разбраха.Сега не искат да ме пускат да излизам никаде.Някой може ли да ми каже какво да правя.Какво да им кажа за да си променят мнението.
    Spoko,na6ite sa su6tite!Za sujalenie ne moga da ti dam polezen suvet ,za6toto az sam maniq4ka na tema"Me4taq da se iznesa ot nas!"

Супер фен

:)

ami neznam mene me hvanaha napu6en i murtvo piqn i ni6to ne mi kazaha poneje znaqt 4e sum hvanal pouka izmisli ne6to s koeto se iskarva6 se sam vinoven razbira6 li me ?

Guest
    xax mi az imah edin slu4ai,na4i bqh se napila s nqkolko moi sau4enici sled daskalo i na6te sled 3 dena razbraha ama ne me biha ami samo mi marmoriha ne6to

Guest
    hheh... mene ba6ta mi me provokira da piq s nego ne6ty na masa ve4er... nqq za ko da mi se karat kato se pribera piqn ... no znam edin slu4ai edno mom4e taka se napi 4e tehnite trqq6e da idvat da go pribirat i go hvanaha kogato edno momi4e mu prae6e svirki (ne se ebaam)

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Хахахаха айде стига моля ви се!!! За повече от 2 години как мислите, дали наказанието на автора не е изтекло?!?

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си