- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- kolko 4estyo v sedmicata izlizate sled daskalo?
ima li takiva ot vas koito prez sedmicata ne izlizat...takiva koito hodq na uroci i koito imat mnogo za u4ene...az li sum edinstveniq??? koito hodi prez 1-2 sedmici na kafe??? i si sedq pove4eto vreme vku6ti?
Ми излизам от време на време. Сега даже като почнахме втория срок сутрин имаме страшно мнооого време.![]()
Ми след даскало обикновено не се прибирам вкъщи.![]()
Ако съм първа смяна се прибирам чак вечерта към 8-9.\
/
А като съм втора около 10 вечерта.
Много ми е тъпо вкъщи нямам кво да правя там и затва са моткам някъде другаде.
По принцип не съм от тези, които много излизат навън, няма с кого, а и нямам много време. Най-много да изляза два пъти в месеца, а понякога се случва седмици наред да седя затворена вкъщи. До някаква степен важна роля играе и настроението ми, ако въобще имам такова...
az izlizam samo sabota![]()
Излизам почти всеки ден \/ . Само да има какво да се прави.
![]()
mi moi da se kaje 4e 4esto izlizam.Nai 4esto sled daskalo.ybota i nedelq po cql den.Koi znai kakav ot4et na6te ne mi iskat kade hodq prez denq.Ako e za izlizane ve4e nai 4esto petyk i sybota
Tva bqh azПървоначално написано от Анонимко
![]()
Да излизам след у-ще понякога,иначе събота или неделя-само един от двата дена.![]()
Миналата година излизах поне 3 пъти след училище,но сега с тоя 12 клас..излизам петак,събота и неделя само
zavisi ot nastroenieto,no v pove4eto slu4ai m ise izliza,oba4e sega e tolkova studeno navan,4e gubq jelanie napravo![]()
I was lost and I'm still lost...
Не се прибирамАко мръдна към даскало то ще е да видя 2-3-ма приятели ...
Умея да греша.
аз една вечер не излезна ли и направо откачам:P, не съм за траене
така че през повечето време ме няма вкъщи и само се шматкам насам-натам и оттам и идват повечето ми проблеми с наште декато някво торнадо съм
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
миии почти свеки ден, но понякога се случва в седмицата 2 пъти да излезна
"Целувка за лека нощ"
Ако става въпрос за дискотека излизам само събота за да мога да се наспа на другия ден..а за кафета..ами зависи колко имам да уча може всеки ден да излзиам..може и изобщо да не изляза през седмица..много е относително! Ам...да честно казано ми писва да кибича по кафета... уаааа искам да става вече тополооо....
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
E,az sega naposleduk zapo4nah po rqdko da izlizam..Purvo za6toto be6e studeno i na nikoi ne mu se izliza6e i sega za6toto sum 2 smqna i po4ti nqmam vreme
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
emi ne izlizam mnoo 4esto
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Emi nai 4esto v petuk i subota izlizam,a sled daskaloto poneje sum purva smqna i otivam na kafenze i na6te ne mi mrunkat za tva,nema lo6o v tova.![]()
![]()
![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
гъррррррррррррррррррррррр ррррррррррррррр е аз принципно излизам понякога и неделя...НО НАЙ ВЕЧЕ съботаПървоначално написано от 4arovnica
![]()
![]()
....гърррррррррррррррр!!!!!
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Когато е студено излизам по-рядко дори и да имам свободно време. Иначе като се затопли времето излизам почти всеки ден
аааа мене събота и неделя просто не ве търсете в нас![]()
винаги гледам да съм с някого навън.. просто .. не си позволявам да си остана в нас![]()
през седмицатаизлизам,особено,ако има добре оферти
![]()
втора смяна съм ,сутрин не излизам,спи ми се,но след даскало си се шматкам![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ami ne izlizam 4esto no ot skoro ve4e si namerih s koi da sedq edva li ne po cql deni moje bi skoro 6te po4na vsekidnevno po4ti da hodq da svirq na edni barabani i sum super 6tastliv
![]()
![]()
Аз намирам време за всичко .Излизам на кафе почти всеки ден , освен това ходя на курс по немски (догодина сигурно ще почна и уроци по математика), намирам време да си науча и даже да вися пред компютъра.Като не съм в депресия (много рядко съм в депресия , жалкото е ,че продължава дълго) намирам време за абсолютно всичко.![]()
"Когато надникнеш в бездната,
бездната също надниква в теб"
Фридрих Ницше