- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- F-cheta help me ;)
ae da va pitam znachi parviq pat nqmah krav nishto ama me boleshe ...ii sledvashtite 3 4 pati pak me boli ponqkoga po malko popnqkoga poveche... vinagi li shte e taka(
Не се притеснявай това е напълно в реда на нещата.
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
mi pri men po4ti vinagi e taka!!
Sorry che ne sam F, zashtoto vaprosa e kam F, no golqmo znachenie ima i obikolkata na vaginata i debelinata na penisa, koito pronikva v teb. A shtom ti e za parvi pat sled vreme vaginata bi trqbvalo da se razshiri i da si pronikva normalno.
nelly
spokoino,moje bi i devstvenata ti cipa ne se e dorazkusala a moje da e i ot debelinata na penisa, moje i da si bila ne mnogo dobre navlajnena i da e bilo malko nepriqtno,no si e normalno
spoko ve po-natataka 6e si e normalno i niaa vob6te da te boli![]()
Pri chast ot momichetata sashtestvuva i takav problem che devstvenata cipa e dosta elastichna i trudno se skasva, a tova vodi do bolki po vreme na sex. Pri vs. situacii ako prodaljava tozi problem se posavetvai s Ginekolog.
emi.. da no kogato mi barka s prasti ne me boli i mi e hubavo.. no kogato si vkara penisa zapochva da me boli. Zavisi ponqkoga e poveche ponqkoga po malko no pri vkarvaneto nai mnogo.
e,v nachaloto e normalno,ama posle...pochti ne se sluchva!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
ae boli ama samo pyrvite 10tina pyti!
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
nqma da e taka ...
няма нищо ненормално в това,че не ти е телко кръв и че все още те боли...при поне 30% от жените кръв няма,а болката при всички продължава различен период от време,но така като гледам твоят случай е нещо подобно на мен първите няколко пъти...така че не се бой всичко отминава![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Темата е стара..![]()
stara nova.....tq sa povtarq vseki den po nqkolko pyti. se edno v koq ot vsi4kite 6te pi6e6
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
не мога да си представя на колко си години след като задавъш такива въпроси... или не, не годините, а умствения ти багаж какъв е. след като си правила секс, би трябвало да си запозната с някои неща, не мислиш ли?![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Съвсем нормално е първите няколо пъти да те боли,но скоро няма да я има болката.