.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: лях...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    С мого готини неща:
    Обиколих места в България, където не бях ходил
    Научих доста неща за птиците
    Започнах да се занимавам със Застрашани видове
    Страшно много приятели
    Направих неща, за който са ми благодарни
    SkinheadS
    Много пиене
    От 2004 ще остана с много приятни мигове

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Naiiii-typata mi godinaaaa auuuu nai typoto mi lqto ama naistina mnogo mnogo typa godina.....doidoh tuka v Holandia...cqlo lqto gledah v edna to4ka kao pukal...trygnah na u4ili6te "detska gradina" ni6to ne se slu4i typ typ typ dano da nqmam pove4e takiva godini 4e nqma da izdyrja....mnoo hora biha se depresirali na moe mqsto....sq na nova godina poznaie kade 6e byda.....to4no taka v chata.....qko ciklej napru mi se pla4e povqrvaite mi :'(
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

6te q zapomnq i az s izpitite za kandidatstvane,sas strahotnoto nezamenimo lqto,sas strahotnite priateli,koito otkrih,sas strahotnoto novo daskalo i dori i staroto,sas prekrasnite meseci oktomvri noemvri,makar,4e i az namerih edna golqma lubov,bqh 6tastliva,no nakraq q izgybih,e vsqko zlo za dobro,sus strahotnite weekendi i v discotekite i s friendovete,abe be6e edna ot nai-hybavite mi godini(2001 i 2004),nadqvam se 2005 da me iznenada s ne6to vulnuva6to,pojelavam vi go i na vas!
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Stranno... Dosega nikoga ne sym se zamislqla s kakvo shte zapomnq dadena godina... Moje bi tazi s tova, che cqlata beshe izpylnena s lubov kym edno momche, koeto me napravi mnogo shtastliva.... Za syjalenie taka pozabravih malko priqtelite si, obryshtah im po-malko vnimanie (koeto e mnogo losho!) Inache i az hodih na qki kuponi i se kefih na lqtoto, no to tova shte si go ima i zanapred
    Be angel, Be devil, Be fame

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Naiiii-typata mi godinaaaa auuuu nai typoto mi lqto ama naistina mnogo mnogo typa godina.....doidoh tuka v Holandia...cqlo lqto gledah v edna to4ka kao pukal...trygnah na u4ili6te "detska gradina" ni6to ne se slu4i typ typ typ dano da nqmam pove4e takiva godini 4e nqma da izdyrja....mnoo hora biha se depresirali na moe mqsto....sq na nova godina poznaie kade 6e byda.....to4no taka v chata.....qko ciklej napru mi se pla4e povqrvaite mi :'(
    ааа аз щи прая компания...щотоо май се разе*а купона дет щях да хода..и ае и аз сиурно в нас..тей че няа си единствен

..But why?...

:::

S tova kolko mnogo se promenix prez poslednite dva mestsa.
    I don't know la-la la-la-la

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си