.

Виж резултатите на анкетата: Kefi li vi 0krasata na grada vi ?

Гласували
33. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Da,super qka e !

21 63,64%
  • Ne,hi4 ne me kefi .

12 36,36%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Фен
    Град
    Planet Earth
    skii... za pryv pyt se natykvam na burgazlii (v sluchaq burgazliiki) vyv foruma
    na men mnogo mi haresva ukrasata, syzdava praznichno nastroenie i e super zabavna... samo ne moga da chatna oniq golemite cilindrichni neshta na obshtinata kakvo praqt, ama i te sa shareni i kefqt
    tazi godina dosta sa se postarali maniacite, navsqkyde elhi,ribki po dyrvetata :P , tfa onfa, i pochnaha mnogo ot rano ukrasata, ot kraq na noemvri oshte... ne si spomnqm minali godini da e bilo tolkova shareno po koleda qko e!
    If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

Ами на мен ми харесва София как са я украсили!Повечето дървета и сгради са осветени от цветни лампички,по стълбовете има фигурки от лампички - еленчета,камбанки,борчета! ма много елхи из целия град и най вече в центъра!Магазините също са украсени с гирлянди и коледни играчки!Абе въобще има едно много хубаво коледно настроение,което се носи из града! :P

Голям фен
    Град
    Milky Way
    А ве кмета си е дал зор ама мен хич не ме кефи

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    ne mi haresva mnogo kak e ukrasen grada..no ne e i tolko zle
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Тази година Монтана я направиха наистина супер яко. Да ти е кеф да се разхождаш из центъра....

Цитирай Първоначално написано от little_black_dress
    Ами на мен ми харесва София как са я украсили!Повечето дървета и сгради са осветени от цветни лампички,по стълбовете има фигурки от лампички - еленчета,камбанки,борчета! ма много елхи из целия град и най вече в центъра!Магазините също са украсени с гирлянди и коледни играчки!Абе въобще има едно много хубаво коледно настроение,което се носи из града! :P
    А ве да, хубаво е украсена София, но има още какво да се желае... в смисъл не всички големи централни улици и магазини са украсени...
    Friend's love says: " If you ever need anything," True Love says: " You'll never need anything"" (Jimi Hollemans)

Голям фен
    Град
    v snimka
    Цитирай Първоначално написано от BlinD^BoY
    Във Търново е просто великолепно!!!
    mi az osven da ti doida na gosti ... tuka ne e ukraseno .... dea tupite turci deaaaaaaaa celia grad stana prostotiq ..... taq godina daje koledna ukrasa nqma ...samo tuk tam nqkoi ako si e ukrasil kushtata i naokolo i tva e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си