- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Iskam da vi pitam ...
skii... za pryv pyt se natykvam na burgazlii (v sluchaq burgazliiki) vyv foruma![]()
na men mnogo mi haresva ukrasata, syzdava praznichno nastroenie i e super zabavna... samo ne moga da chatna oniq golemite cilindrichni neshta na obshtinata kakvo praqt, ama i te sa shareni i kefqt
tazi godina dosta sa se postarali maniacite, navsqkyde elhi,ribki po dyrvetata :P , tfa onfa, i pochnaha mnogo ot rano ukrasata, ot kraq na noemvri oshte... ne si spomnqm minali godini da e bilo tolkova shareno po koledaqko e!
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
Ами на мен ми харесва София как са я украсили!Повечето дървета и сгради са осветени от цветни лампички,по стълбовете има фигурки от лампички - еленчета,камбанки,борчета! ма много елхи из целия град и най вече в центъра!Магазините също са украсени с гирлянди и коледни играчки!Абе въобще има едно много хубаво коледно настроение,което се носи из града! :P
А ве кмета си е дал зор ама мен хич не ме кефи
ne mi haresva mnogo kak e ukrasen grada..no ne e i tolko zle![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
А ве да, хубаво е украсена София, но има още какво да се желае... в смисъл не всички големи централни улици и магазини са украсени...Първоначално написано от little_black_dress
![]()
Friend's love says: " If you ever need anything," True Love says: " You'll never need anything"" (Jimi Hollemans)
mi az osven da ti doida na gostiПървоначално написано от BlinD^BoY
... tuka ne e ukraseno
.... dea tupite turci deaaaaaaaa celia grad stana prostotiq ..... taq godina daje koledna ukrasa nqma
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...samo tuk tam nqkoi ako si e ukrasil kushtata i naokolo i tva e
![]()
![]()