- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- momi4etata haresvat li slabi mom4eta?
???
Mi az ne!!!Az obicham maje sas silni race :P
Знаеш ли няма никакво значение дали си слаб важното е да си добър към нея да и даваш достатъчно любов и това предполагам ще а абстрихира от слабичкия вид.
ами да, защо не?Външния вид има много малко значение за мен![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
T.e s 2 dumi kazano ti si ot "lesnite"Първоначално написано от Aia
Dostatu4ni sa nqkolko meseca i garantiram golemi ruce dori i na pi4ovete s po 30 ruka
Niakolko meseca???????Az obicham istinski silni race koito mogat da se postignat s 10 godini usilen trud bez ximia,a ne za 2 meseca!
I ne me interesuva razbira se samo tova,vanshniat vid,no poneje pitash dali mi xaresvat slabi momcheta kato teb i az ti otgovariam ne!!!Mislia che ne sa nujni poveche komentari za tova :P
opredeleno ne haresvam mn slabi mom4eta...
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
ami zavisi kolko slabi vse pak ama i slabite ne sa za izhvurlqne spored men
of mi zavisi si ot 4oveka, ne ot tova dali e slab(e stiga da ne e skelet4e)
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Po-dobre da e slab, otkolkoto debel, no nai-dobre e da e oformen s muskuli![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Приятелят ми е слабичък, но това не ми пречи да го обичам и никога не ми е правело особено впечатление.Първоначално написано от Bloody_Tear
А иначе мускулистите клонинги на Силвестър Сталоун са повече от отблъскващи за мен.
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
ami da
ama ne mnogo klio6tavi
Колкото хора да попитате, ще получите различни отговори...
Между другото, яките пичове с акъл в главата ходят с яко потдържани мацики, не с разни дропли с фигура нз лелки... има си и логично обяснение за това, но за него ще се сетите сами![]()
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
ne az ne haresvam slabi grrr![]()
Харесвам ги всякакви, стига да са високи и с акълец в тиквите, лилипути не щем!
abe predpo4itam da sa si normalni4ki nito debeli nito slabi posredata e nai dobre ama e i hubavo i da e relefen v smisul ne muskulest ne i kokali a da sa mu hubavo oformeni muskolite bez da sa gigantski.vajno za mene su6to e da e visok neznam dali moga da si haresam nqkoi koito e po nisuk ot mene moje da zvu4i gadno no mislq 4e i taka trqbva da e vse pak mom4eto trqbva da e po visoko ot momi4eto no lubovta moje da promeni vsi4ko az prosto kazvam kakvo predpo4itam:P
![]()
![]()
![]()
SyglasnaПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
Keep smilin'
nqma zna4enie van6niq vid ,6tom e 4istoplaten!
opredeleno ima zna4enie lubovta my kam men i darjanieto my...
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
ami i az predp leko pulnichkite..t.e po edrite![]()
NE!![]()