- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kade.. celuvki
Mi za momchetata nz tochno..
Az lichno obicham da me celuvat po ramoto otzad i po koremcheto..![]()
![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
Това си е индивидуално, но аз обичам по шията, по ушите, по вътрешната страна на бедрата.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
mi i az xaresvam nai mn po vruta i po korem4etoПървоначално написано от AMG-to
a da i po u6i4kite
Аз лично обичам по вратлето,обаче тва новото ми гадже обичам да ме целува навсякъде.Много е добър!
За момчетата не знам,нека те кажат!
Ми момичетата обичат да ги целуват по ушетата, врата, коремчето, по устните, по бедрата, там е наистина много хубаво и възбуждащо.
ааааа съгласна съм!!!! \Първоначално написано от vra4ka
/ \
/ \
/ \
/
em az mn obi4am po vratleto i u6i4kite,krakata ot vutre6nata strana...
gurba korem4eto gurdite rachichkite abe po4ti nasqkude
a za mom4eta![]()
mislq 4e vratleto u6i4kite i... :P
The pain is temporary!
PO VRATA MNOGO QSNO BRE![]()
![]()
![]()
![]()
az obi4am nasqkude...samo 4e eno mnogo grubo mom4e re6i da sevuzpolzva ot pupa mi a az predi mn obi4ah da mi pravqt peperudki oba4e sa s taq obica boli neveroqtno mnogo...moje bi tfa e edinstfenoto mqsto na koeto ne mi e priqtno
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
мойта откача като я мляскам по ушето,по коремчето и по зърната на гърдите и![]()
priqtelka: emi ima li momi4e na koeto da ne i haresva po putkata? to po u6ite i 6iqta e qsno koi ne se vyzbujda pri celuvane tam, a nai-qki sa i si ostavat celufkite po sramnite ustni![]()
:P
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
амм..според мен момичетата обожават да бъдат целувани...доставя им огромно удоволствие...за това каде им харесва...това си е строго индивидуално...но смятам че по вратлето им е мн приятно
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Всички знаят че момчетата имат само една ерогена зона![]()
там обичат да ги целуват
а момичетата врата после към рамената, после надолу минаваш гърдите и остава само едно място.![]()
Навсякъде,щом е от него!!!
и аз съм така,нямам точни места...по устните,по ушите,по вратлето,по гърдите,по коремчето,по ръцете по краката,по гърба.....Първоначално написано от Krem4eto