- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- паднахте ли вече
ooo tuka vse oshte nqma hlyzgavi mesta ne e zaledeno i ne sym padala za koeto moga samo da sa radvam haha ama ima vreme de cqla zima she si nasinq dupeto che she stane po sinio i ot nebeto haha![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Mi moito dupe oshte ima loshi spomeni ot minalata zima i hich ne mu se pada sega... mryn
Be angel, Be devil, Be fame
Още не съм паднала,но...
има време! :P
Na izlizane ot gimnaziqta ima edna dosta stramna ulichka i zavoi i tochno na zavoicheto vsichki se iztarsvat,zashtoto trotoara e edin xlazgav i maratonkite na pochti vsichki se xlazgat.Az zasega samo sam zalitala.
PS.Tova pri dajd,tuk kadeto jiveq ne vali snqg.
I don't know la-la la-la-la
ахаха...ква тема само :P Аз (както винаги) успях да падна още първия ден като заваля
MERRY CHRISTMAS..and HAPPY NEW YEAR
hah az sega se setih che veche se razpidah taq zima... ama ne beshe ot hlyzgavoto
sys priqtelq mi se celehme sys snejni topki... toi neshto se beshe navel... az iskah da go ucelq po tqloto nqkyde ... obache toi se navede oshte malko.. i bukvalno izqde topkata.... daje mai malko m utekna kryv ot nosa... posle me spuka.... uceli me mnoo zlobno v kraka i (ako ne sym ce prasnala nqkyde drugade na syshtoto mqsto) mi ostana sinina
![]()
i po edno vreme az kakto se pazeh ot edna topka zalitnah nazad i se iztyrsih vyrhu edna shahta ot oniq s reshetkite deto sa otgore kato skarabeshe osobeno zabavno :P pantalona mi beshe posle na raieta muhahah :P
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
Ами аз се изтърсих много яко пред една механа..Бяхме отишли с приятели да празнуваме и се целихме със снежни топки. Побягнах (н езнайно защо.. може би щото бях пийнала нещо ми е щукнало), спънах се и се изтърсих по нос
Добре поне, че нищо не ме болеше после.. Голям смях падна
![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
Да чукам на глава още не съм падала... ама както казаха другите има време...![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
Ami... purvo mnogo iaka tema!
Ta... tva me podse6ta 4e izostavam tazi godina, o6te ne sam padala, za smetka na drugi godini.Az poprincip sam si malko za6ematena i padam po mnogo, no zasega ne... no... ima vreme!![]()
A se se6tam za edin slu4ai kogato biahme 5 4oveka i izbirahme podaruk za rojden den i kato go kupihme trugnahme na kafe, ama minavame napriako prez 1 parking. I edna moia priatelka da predko4i edna lokva i kato se hlazna v neia i si4ki se durpame nikoi ne tur4i da ia hva6ta.I tia a ednatu ruka podaruka vav vuzduha, a s drugata se hvana za edno taxi i segi i se smee cialata v kal![]()
![]()
Опитвах се ама не успях. Лъзгах, лъзгах се като децата, но няма...не падам. Сега пък няма лед...пффф, гадна варненска зима.
Не ...не успях въпреки ,че бях с маратонки и мноу яко...го карах на шайна не стана "по леда ,по леда и у житото"
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
ko padane ve az sa utrepah tq padane![]()
milo vnimavai da ne se narani6.az dneska za malko da naprava edin sme6en piruet i da padna do edin bor,no kecovete mi ostanaha verniПървоначално написано от BlinD^BoY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stiga ste se izlagali s tiq letnite gumi zemete slojete nekoq qka zimna guma adjeba da nemate problemi
heh vse o6te ne sam padnala,a i se nadqvam da ne stane)) btw gotina temi4ka
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Няма сняяяг![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Az i bez snqg sam padal ne se boiПървоначално написано от aBeP4eTo
:P 6te ti doide reda
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
em da i az uspqh da padna taq zima... ama ne zaradi snega a zaradi... alkoholaama pone padnah na meko
Аз не падам ама баба ми веднъж си счупи ръката