.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: plssss help me

obarkana sam
    Guest

plssss help me

ami iskam da vi pitam na kolko godini e normalno da go napravi6 za parvi pat gore dolu de.i kolko vreme gore dolu trqabva da hodi6 s nqkoi za da SI legnite.az naprimer hodq s edno mom4e ot mesec mn go haresvam i iskam da spq s nego.(na 16 sam i sam devstvena)az sam mn neseriozna i ne se zadarjam mn pri nqkoi i moji bi zatva nikoga ne sme stigali i do sex.no sega tozi naistina si go obi4am super mn.kajete mi da spq li s nego?

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    ЗА секса няма точно определена възраст,когато смяташ,че си готова, и кагато мислиш,че е с подходящия човек,просто го правиш!
    Не мога да ти кажа:"Направи го" или "Не го прави"- това си е твое решения!Ти сама трябва да го вземеш!Пожелавам ти късмет!И дано вземеш правилното решение!
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Повече от фен
    a be za sex-a nqma opredelena vazrast kakto kazaha nikoi nemoje da ti kaje napravi go ili ne go pravi.ti sama si re6ava6.6tom si sigorna v 4oveka koito e do teb i znae6 4e nqma da te ostavi sled kato go napravite mu pusni 6tom tolkova mno go haresva6
    Lo6o e da si piqn i nqma koi da te podpira, no o6te po lo6o e tova,da si vluben i da nqma koi da te razbira

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    toga go re6avash ti - kogato ysetish 4e si gotova
    : AMG Corporation ::

Повече от фен
    Град
    Варна
    6tom iska6 da spi6 s nego i smqta6 4e si gotova - za6to ne samo da ne se okaje 4e toi nqma seriozni namereniq kum tebe i da te ostavi posle ne znam i dokolko go poznava6 tfa mom4e taka 4e ve4e ti sama trqbva da si re6i6 kakvo da pravi6

emi ako go iska6 6to p1k ne....spored men niama nikvo zna4enie ot kolko vreme si s tva mom4e a edinstveno do kolko go iska6

15,16 tam nqkud...nz za vseki e razli4no
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

za sex-a niama opredelena vuzrast...az ne bih izburzvala oshte ot purvia mesec...na tvoe miasto bih izchakala malko de...ama ako tolkova mnogo ti se iska deistvai!!!!!

Фен
    Град
    az sum ot Venera, vsi4ki ot Mars sa mi kaneni na gosti!

-

davai:")) nqma da e lo6o da spi6 s nego 6otm go obi4a6:")

Супер фен
    Град
    Варна
    Според мен на 16 си е съвсем нормално да започнеш, но трябва да се чувстваш готова. Това е най-важното.
    А това дали ходиш с него от 1 седмица или от 1 месец според мен няма значение, ако имаш желание действай.
    Решението е само твое.
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

По принцип на 15/16... ти щом си на 16 може, но като сте заедно от 1 месец... малко мъничко ми се вижда. Но ти си знаеш най-д0бре, бих ти препоръчал да изчакаш, защото може след 2 дни да разкрие нещо от себе си, което не би ти харесало и после да съжаляваш, моят съвет е да изчакаш още

eh sexa trudno se zapochva i oshte po trudno se otkazva:}}}

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от Anonimno
    eh sexa trudno se zapochva i oshte po trudno se otkazva:}}}
    Хаха, това ми хареса :P
    Ами виж сега, почти всички политици и разни такива важни особи са започнали да правят секс на 14 години.Но те казват, че човекът сам си усеща кога е готов за секс.Ти си на 16, а това е вече зряла възраст и е повече от нормално, ако правиш секс тогава.Но въпросът е и двамата да споделяте едни и същи чувства.Ако само ти го обичаш толкова мн, увери се, че и той изпитва същото към теб.Както каза Allicia ние не можем да ти кажем "Направи го" или "Не го прави".Сичко си е до твоята преценка.Ако се чувстваш готова и това е човекът, с който искаш да ти е първия път, сама ще намериш правилното решение.УСпЕХхХХ!!!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Град
    TwO MeTeRs UnDer EaRtH
    emi az go napravih na 14 no se obi4ame s maceto s dve dumi ako se obi4ate davaite a za tva 4e si destvena ne se pritesnqvai

Abe kfo se zagrijihte ako q obi4a ako ne q obi4a .. ako si reshila 4e si gotova go napravete

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    koito kogato si iska seki si re6ava sam ti moje da go napravi6 na 13 ama nqkoi dr e re6il da e na 16 naprimer

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си