- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- do si4ki m
Тц на квадрат...Първоначално написано от Baccara
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
basi tupite macki!! "ako bqx muj bix se obrqzala" mi obreji se we! amputirai si cicite primerno!!!![]()
Az sum obrqzan poradi medicinski prichini....i to kogato bqj mnogo maluk izchel sum baq literatura po taia tema....Purvo naistina e po higienichno kakvoto i da si govorim e taka!!!!
Vtoro naisitna kakto edin piche tuka beshe napisal...gubish golqma chast ot chuvstvitelnostta na glavichkata si ( koiato trqbva da e nai-chuvstvitelna ) - No puk hubavoto e che svurshvash po-bavno!!!
Tva ot lichen opit ,a inuche az ako trqbvashe da izbiram sigurno ne bih se obrqzal![]()
na van6en vid koe e po gotino da si obrqzan ili ne?![]()
miii kak da ti kaja v normalno sustoqnie patkata ti izglejda kato vuv vuzbudeno v smisul glavata ne se skriva pod koja!!!!Първоначално написано от Анонимко
nqkoi mozhe li da dade pics?:> do sega ne sa skival takoa chudo
Първоначално написано от !!!
Ne!Първоначално написано от !!!
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
пффф..ако рак се хващаше от липса на хигиена до са да не са останали цигани бе ..хахахахаПървоначално написано от Ku4eto
![]()
Да, бих се обрязал. Даже вече имам записан час за операция, другата седмица в четвъртък. Изчел съм доста литература по въпроса и смятам, че плюсовете са повече от минусите. Не съм от тия, дето ги мързи да си мият пишката, нито имам фимоза. Просто така реших. Българин съм, да не си помислите, че съм от малцинствата. Нямам никакви предразсъдъци на тази тема и не се притеснявам, че ще ми викат разни от рода на "рязана карабина" и т. н.