- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- momicheta daite ideiki
zdr,iskam da vi pitam dali mojete da mi datete nqkvi idei za samozadovolqvane za6toto ot mnogo vreme pravq edno i su6to i ve4e mi omruzna.Pls help![]()
какво прави6по какъв на4ин ние 6те ти кажем не6то разли4но след като незнаем кое ти е умръзнало
![]()
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
mi s ruce s endata si igraq s gurdite mi a s drugata pod pra6kite..kvo drugo da kaja![]()
mi s ruce s endata si igraq s gurdite mi a s drugata pod pra6kite..kvo drugo da kaja![]()
Значи хращаш един дезодорант. Вкарваш и почваш да го движиш бавно с леко въртеливи движения. Постепенно почваш все по-бързо и по бързо. После го вадиш и го лапаш и почваш да го облизваш все едно му правиш свирка. После ако искаш можеш хубаво да го наплюнчиш и много внимателно да го поставиш в ануса. Докато правиш това с едната ръка, с другата можеш леко да се пошляпвяш по дупето.![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
nepremenno go probvai,no smeni dezedoranta s noj.
След едни подобни изживявания с дезодоранта си една позната открила че капачката е останала в неяПървоначално написано от malka_sladuranka
Мисля че е по-добре да не е със дезодорант
![]()
...it's WilD ObseSSioN...
Abe.... аз бих казала.. , но хайде ще замълча.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
а защо не с бананПървоначално написано от Scandalous_lady
![]()
aHAHahAHhaHAHAHahHAHahHAHAhahAHaПървоначално написано от Scandalous_lady
If you want a brother, go home and fuck your mother
Сабираш парички земаш си един вибратор и си дивееш :P това за дезодоранта също не е лоша идея!
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
С курнишон.Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Едит: дееба, тва пък се цензурира.![]()
![]()
о боже мой... възбудих сеПървоначално написано от malka_sladuranka
а аз съм сигурен ,че много хора може да го докажатПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
Въображение? Не е много далеч от ума да си навреш дезодорант в путката и после - в ануса. На всичкото отгоре мастурбирането с дезодорант е глупаво - осъзнайте се.
А ако капачката остане вътре? А и повечето дезодоранти са доста дебели![]()
Какво говориш, след като нямаш вагина?
А с четката за кенефа ?!?!
Hahah,Smexy-otdai se na fantazii![]()
![]()
Бе хора, кажете, сериозно, че и аз съм, така. Тъпо ми е вече.![]()
хахахаха..Ми чувала съм, че струята на душа върши работа![]()