.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: do si4ki m

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от Baccara
    Тц.
    Тц на квадрат...
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

gfw_cyclone
    Guest
    basi tupite macki!! "ako bqx muj bix se obrqzala" mi obreji se we! amputirai si cicite primerno!!!

dreamer
    Guest
    Az sum obrqzan poradi medicinski prichini....i to kogato bqj mnogo maluk izchel sum baq literatura po taia tema....Purvo naistina e po higienichno kakvoto i da si govorim e taka!!!!
    Vtoro naisitna kakto edin piche tuka beshe napisal...gubish golqma chast ot chuvstvitelnostta na glavichkata si ( koiato trqbva da e nai-chuvstvitelna ) - No puk hubavoto e che svurshvash po-bavno!!!
    Tva ot lichen opit ,a inuche az ako trqbvashe da izbiram sigurno ne bih se obrqzal

Guest
    na van6en vid koe e po gotino da si obrqzan ili ne?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    na van6en vid koe e po gotino da si obrqzan ili ne?
    miii kak da ti kaja v normalno sustoqnie patkata ti izglejda kato vuv vuzbudeno v smisul glavata ne se skriva pod koja!!!!

popo
    Guest
    nqkoi mozhe li da dade pics?:> do sega ne sa skival takoa chudo

Guest

Re: do si4ki m

Цитирай Първоначално написано от !!!
    ako zavisi6e samo ot volqta vi [ostavame obstoqtelstva kato pari i t.n.) bihte li se obrqzali?

Мега фен
    Град
    Извън границите

Re: do si4ki m

Цитирай Първоначално написано от !!!
    ako zavisi6e samo ot volqta vi [ostavame obstoqtelstva kato pari i t.n.) bihte li se obrqzali?
    Ne!

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ku4eto
    Abe vie literatura ne 4etete li be Znaeteli 4e 90na100 ot amerikancite sa obrqzani vsi4ki aziatci su6to sa obrezani kakto i afrikancite
    Nai malkoto koeto e 4e pod tui nare4eniq percenium se sabira bukluk koito dovejda do rak i togava te obezglavqbat(dolu) tui 3e se obrezvai te na vreme
    пффф..ако рак се хващаше от липса на хигиена до са да не са останали цигани бе ..хахахаха

Guest
    Да, бих се обрязал. Даже вече имам записан час за операция, другата седмица в четвъртък. Изчел съм доста литература по въпроса и смятам, че плюсовете са повече от минусите. Не съм от тия, дето ги мързи да си мият пишката, нито имам фимоза. Просто така реших. Българин съм, да не си помислите, че съм от малцинствата. Нямам никакви предразсъдъци на тази тема и не се притеснявам, че ще ми викат разни от рода на "рязана карабина" и т. н.

Мега фен Аватара на koalka
    Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си